smth
Commenting To 
3rd-Jun-2019 11:47 pm - vārda diena
0603

Šī bija tomēr viena forša vārda diena. Tik daudz pozitīvu emociju noķēru. ;) Var jau būt, ka pie vienas ir no rīta dzertais dzirkstošais, bet varbūt šodien kaut kur gaisā virmo kaut kas tāds, kādēļ pozitīvā ir tik daudz apkārt.
Ir bijušas dažādas vārda dienas - vienai un kopā ar draugiem, kopā ar ģimeni. Vairāk priecīgas un mazāk priecīgas. Bet šī tiešām nezinu, kādēļ bija ļoti jautra, priecīga, sirsnīga. ;)
Šodien atcerējos, 1990.gada manu vārda dienu, kas iekrita Ivara un Vinetas kāzu otrajā dienā. Protams, otrajā kāzu dienā visi tādi diezgan pūkaini bija, bet atceros, ka diezgan daudzi atcerējās mani, kāds pat bija atnācis ar lakstiem un dāvanām. ;) Pirms 10 gadiem Ž.atstiepa milzīgu pušķi ar maijpuķītēm un megalielu lāci. :) Khe, šodien atkal baltas puķes no Ž.saņēmu - baltus īrisus. ;)))
Bet vispār, runājot par vārda dienu, bērnībā man vienmēr bija divējādas sajūtas. No vienas puses, man bija dikti skumji, ka mana vārda diena iekrīt tūlīt uzreiz pēc vasaras brīvlaika sākuma, līdz ar to izpaliek svinēšana kopā ar klasesbiedriem. Jutos nedaudz apdalīta. :D No otras puses - nekas nebija jāstiepj uz skolu. ;))
Un kādreiz man itin nemaz nepatika mans vārds, bet šobrīd citu vairs nemaz negribas. :))
Bet, ja jāuzraksta īsa atskaite par šo dienu, tad jāatzīst, ka paguvu gan pasvinēt, gan pastrādāt darbā. Bet strādāšana, lai arī nopietni darbi tika darīti, kaut kāda ļoti viegla sanāca - viss, kam pieskāros, raiti virzījās uz priekšu. :)
Pēc darba, mājās, pat īsti nesvinējām - iedzērām pa glāzei vīnai, kūkas gabalam un.. (ta-dā! un bungu rīboņa) es iegrimu bilžu apstrādē. Ņemot vērā to, ka tūlīt jālaiž projām uz Ženēvu, nolēmu ātri tikt galā ar Santas izlaiduma bildēm. Bilžu daudz, jo cilvēku daudz, un gribas, lai visiem patiktu rezultāts. Lai gan, runājot par rezultātu, nezinu, kas man iestājies. It kā ar vēsu prātu saprotu, ka bildes tādas pozitīvas, sirsnīgas izdevās, bet..kaut kas pašai tomēr nepatīk. Kaut ko gribas pamainīt, kaut kā savādāk darīt. Vai vispār nedarīt. Vai nu kaut kas jāmaina, piemēram, aizejot pamācoties kādos kursos, vai arī jāmet tam visam miers. Bet varbūt vienkārši šobrīd pietrūkst iedvesmas un aizrautības. Nezinu. Var jau būt, ka šobrīd šīs pārdomas ir tikai tādēļ, ka daru to, kas jādara, jo ir laika trūkums, nevis daru tad, kad tiešām ir iedvesma un gribēšana. Nezinu, nezinu.
Jebkurā gadījumā pat šī mazā darvas karotīte nespēj sabojāt prieku. Bija forša vārda diena, un tas ir galvenais!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 27th 2024, 1:26 am GMT.