smth
Commenting To 
26th-May-2019 08:18 pm - ir forši kaut kur aizbraukt, bet vēl foršāk ir atgriezties mājās!
0526

Tik labi izgulējāmies! Tā kā mājās! Parasti ir kaut kas, kas īsti neapmierina - spilvens, pati gulta, gaiss numurā vai vēl kaut kas, bet šoreiz viss bija ideāli! :) Tas jau ir nozīmīgs faktors, lai uzskatītu, ka diena ir izdevusies. :)
Brokastis bija ļoti gardas. Lai arī izvēle nebija liela, tomēr katrs varēja sev kaut ko atrast. Patīkams pārsteigums brokastīs bija lēcas. Tik gardi sagatavotas! Sapratu, ka mājās biežāk ir jāgatavo tās. :)
Ap vienpadsmitiem startējām ārā no viesnīcas, jo pa ceļam vēl gribējām nopirkt visu, kas vajadzīgs mājas ledusskapim, kā arī iebraukt nopirkt man zāles.
Man joprojām patīk Norfa (jo īpaši milzīgie čipsu maisi :D ). Protams, nevarējām nepaņemt cepelīnus. Katru reizi, kad braucu no Lietuvas atvedu maisiņu to vakariņām. Tomēr kaut kas viņu nacionālajā ēdienā ir! Man garšo! :D
Toties aptieka man lika apraudāties. Nopirku divas paciņas Cinie par tādu cenu, par kādu šeit pērku vienu. Tagad ilgākam laikam man būs drošības sajūta. Bet apraudāties vienalga gribas - nu, kā tā var būt, ka tās pašas zāles vienā robežas pusē maksā teju 18 euro, bet otrā - 9. Nu, kā??? Kā??? Pie reizes nopirkām arī citas zāles, kas šobrīd mājas aptieciņā trūkst. Un atkal tās cenas!! Skaidrs ir viens, kad būšu Daugavpilī, nav jāpaslinko un jāaizšauj uz 30 km attālajiem Zarasiem, lai nopirktu zāles un citus labumus.
Ceļš mājās atkal aizritēja gana ātri. Tiesa, nedaudz iestrēgām tad, kad priekšā militārā puskolonna parādījās. Satiksme intensīva, šos nevar apdzīt. Labi, ka uz robežas viņi apstājās, vismaz tad varēja raiti virzīties uz priekšu.
Mājās ieradāmies laimīgi. Un kaķi arī bija bezgala priecīgi mūs redzēt. Lai arī diennakti viņas bija mājās vienas pašas, tomēr varēja redzēt, ka ir sailgojušās. Uzreiz stiepa mantiņas, lai mēs ar viņām paspēlētos. Visvairāk izcēlās Triša - paņēma kociņu, kuram spalviņas ir galā, mutē (tā lai spalviņas būtu redzamas) un sāka griezties ap savu asi. :D Tā teikt redzu spalviņas un cenšos tās it kā noķert. :D Puša toties līda mīļoties un jutās priecīga, kad atvērām guļamistabu. Viņas lielā laime ir veļas žāvētājs un gulta. :)
Eh.. bija labas brīvdienas. Nedaudz nogurdinošas, bet labas. Ir kaudze jaunu iespaidu, ir pozitīvas emocijas. Un tad jau ir galvenais. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 20th 2024, 3:12 pm GMT.