smth
Commenting To 
25th-May-2019 11:15 pm - Toruk Viļņā
0525

Kārtīgi izgulējāmies šodien un jau pēcpusdienā devāmies uz Viļņu. Var jau būt, ka bija jāizmanto situācija un jāvelta vairāk laiks, lai apskatītu Viļņu, jo sen abi tur nebijām bijuši. Tomēr šoreiz nolēmām, ka pašu labsajūta ir svarīgāka. Uz Viļņu, lai to apskatītu, kādreiz citreiz aizbrauksim.
Nolēmām braukt caur Bausku un vislielākās mokas bija līdz Iecavai - diezgan daudz braucēju abos virzienos. Bet pēc tam, jo īpaši Lietuvā uz bāņa, vienkārši brīnišķīgi. Ž.izbaudīja iespēju izvizināties ar 130km/h. Tiesa, sānu vējš bija diezgan stiprs, tādēļ sekojām tam, kā uzvedas mans auto. Jebkurā gadījumā jāatzīst, ka brauciens uz Viļņu šobrīd ir vienkārši bauda.
Viesnīcu atradām diezgan veiksmīgi. Paldies Waze par to! :) Pati viesnīca - neliela, vienkārša, tomēr tīra, kārtīga un nav sajūtas, ka mēbeles un pārējais aprīkojums jau ir izdzīvojis savus skaistākos mirkļus.
Iekārtojāmies un aizdevāmies uz tuvējo Lidl`u nopirkt vakariņas. Cenas, protams, lika apraudāties (vismaz attiecībā uz atsevišķiem produktiem), bet piekasīties var, ja grib, sortimentam. Tomēr mums nekādu lielo un augsto prasību nebija - nopirkām to, ko tiešām gribējām vakariņās apēst un izdzert. Abi ar Ž.norunājām, ka, protams, daļai mūsu iedzīvotāju Lidl`a ienākšana būs kā malks svaiga gaisa, jo cenas nosaka daudz ko.
Uz arēnu nolēmām iet kājām, jo bažījāmies par stāvvietu pieejamību. Un tas tiešām bija pareizs lēmums - pirmkārt, izstaigājāmies, otrkārt, nedaudz apskatījām pilsētu, treškārt - nebija rūpes par to, kur nolikt auto, jo to tiešām bija ļoti daudz.
Staigājot pa Viļņu, secināju, ka pie daudzām privātmājām šobrīd zied īrisi. Pie sevis skaitīju - šādi mums ir, šādi mums nav. Visi tik smuki! :) Un vēl forši, ka pilsētu jau šobrīd piepilda jasmīnu un mežrozīšu smarža (it īpaši vakarā)! Super!
Par cirku.. hmmm... Bija lielisks šovs, bet pietrūka tas, kādēļ Saules cirku iemīlēju. Pietrūka akrobātisko numuru. Pietrūka šajā izrādē cirks. Tomēr nevaru noliegt, ka šovs bija skaists, krāsains, spilgts. Arī specefekti pārdomāti un atsevišķos mirkļos lika aiz sajūsmas noelsties. Mūzika bija brīnišķīga. Tomēr ir mazuma sajūta, it kā kaut kas ir nedaudz nokrāpts.
Tomēr nenožēlojām, ka aizbraucām. Redzējām arī šo savādāko, pēc filmas "Avatar" veidotiem cirka izrādi.
Lai arī nogurdinoša ilgstošā brauciena dēļ, tomēr forša bija šī diena. Labi, ka mēs abi izrāvāmies no pēdējā laikā mums abiem uzkritušā vāveres riteņa dēļ. Nedaudz cita vieta, nedaudz citi notikumi, citas rūpes.. Malks svaigā gaisa. Mums abiem tas bija vajadzīgs.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 25th 2024, 3:35 am GMT.