smth
mamma mūs ar želejām lutina! :) 
16th-Apr-2019 09:32 pm
0416

Otrā nakts dīvānā. Šonakt jau labāk gulēju, jo galva nesāpēja, jo nogurums lielāks un sāku arī pierast.
Mammas klātbūtne nedaudz pamaina ikdienu, jo īpaši rītus un vakarus. No vienas puses no rīta nedaudz vairāk jāieplāno laiks, lai sapostos uz darbu un mammai parādītu, kur un kas ir. No otras puses, mammas klātbūtne tomēr arī krietni atvieglo ikdienu, jo mamma šodien gan kaudzi drēbju sagludināja, gan vakariņas mums sagatavoja, lai gan visu laiku viņai atkārtoju, ka viņa pilnīgi noteikti to visu var nedarīt - galvenais, lai viņa šobrīd atpūšas un atveseļojas.
Dienas prieciņš līdz ar to ir saistīts ar mammu. Vakarā atnācām jau uz gatavām vakariņām, un pēc tam ar mammu nolēmām uztaisīt želejas. Tā kā no laukiem atvedu ķiršus, tad uztaisījām ķiršus ar apelsīnu želeju, ķiršus ar ķiršu želeju un citronu želeju. Būs ko tuvākās pāris dienas našķot. ;) Mamma jau mūs dikti cenšas lutināt. ;))) Forši un mīļi! :)
Darbā savukārt šobrīd ir diezgan liels miers. Boss mājās ar slimu bērnu un savu mazkustīgo roku, Astra ar savu saaukstēšanos vai vīrusu arī pa mājām. Mēs ar Līgu divatā rosamies uz vietas. Pirms svētkiem visi nedaudz apklusuši, tādēļ var iekrājušos darbus mierīgi darīt uz priekšu. Telefons arī pārāk bieži nezvana - pirmssvētku laiks dara savu. ;)
Sazvanīju šodien personāla cilvēkus un noskaidroju, ka mierīgi varu ņemt atvaļinājumu pa dienām. Nu, ko, būs vien uz Santas bērnudārza izlaidumu jāpaņem brīva diena. Ja jau Ivars tā diezgan uzstājīgi lūdza, tad nav variantu. :) Vienlaikus izplānoju, ka mierīgi varēšu aizbraukt arī uz Santas pirmo skolas dienu, jo tieši septembra sākumā arī gribu ņemt daļu no atvaļinājuma.
Un vēl pavasaris sāk pārņemt pilsētu un dabu. Šodien pusdienslaikā plānajā dūnu virsjakā pa virsu īspiedurkņu kokvilnas blūzītei izgāju pastaigā. Ir silti, ir patīkami. Saulīte silda un priecē omu. :) Tiesa, esmu centīgāk sākusi valkāt brilles, jo saule tomēr nodara diezgan lielu postu acīm. Mammas kataraktas operācijas man ir kā biedinājums. Jātaupa acis, jo tām visu mūžu jākalpo.
Pamanīju šodien arī to, ka pie mājas esošā papele sāk plaukt. Drīz visa apkārtne smaržos un pēc tam sekos papeļu sniegs. :)Bet man jau patīk tas viss, jo tas viss piedien pavasarim. ;)))
This page was loaded Apr 18th 2024, 10:53 pm GMT.