smth
Lai mammai veselākas acis! 
15th-Apr-2019 09:19 pm
0415

Naktī bija ļoti slikti ar galvu. Vakarā iedzēru otru tableti, bet, pirms tā sāka iedarboties, atkal bija iestājies izmisums. Tik ārprātīgi sāpēja... Labi, ka no rīta jutos jau kā cilvēks. Tik labi, kad migrēna nemoka.
Piecēlāmies šorīt agri - uzreiz pēc sešiem. Taksis atbrauca desmit minūtes agrāk, līdz ar to krāmēšanās beigās sanāca diezgan haotiska. Lai arī it kā reģistratūra sāk strādāt no astoņiem, un mēs bijām jau 7:45 bijām klāt, tomēr priekšā mums bija jau 23 cilvēki. Reģistratores diezgan raiti strādāja, bet rinda gara, tāpēc pienāca brīdis, kad mammu un vēl divas pacientes māsiņa pasauca ātrāk nākt reģistrēties. Mamma aizgāja pārbaudīties, bet es krāmēju viņas mantas palātā. Gāja garām kāda māsa un bargi uzrunāja mani, ka nav ko te ilgi krāmēties un jāiet projām. Vārdu sakot, mani izmeta ārā. :>
Kamēr mammu operēja, devos uz darbu, bet mammu izlaida jau pusdienslaikā ārā. Ja iepriekšējā reizē braucu pakaļ viņai ap pieciem-sešiem vakarā, tad šoreiz jau ap vieniem ļāva doties projām. Drīzāk jāsaka, lika doties projām. :>
Aizbraucām līdz Biķernieku slimnīcai, paņēmām mammu un atvedām mājās. Izklausās un izskatās tīri labā omā mamma, salīdzinot ar iepriekšējo reizi. Pagājušā reizē kaut kā vairāk sagurusi, saskumusi bija, bet šoreiz gana enerģiska. Tas ļoti priecē. :) Galvenais, lai arī turpmākais atveseļošanās process rit labi!
Vakara mazais prieciņš- jaunā "Game of Thrones" sērija. Pēdējās sezonas pirmā sērija. Ilgi gaidīta, beidzot redzēta. Izskatās, ka būs ļoti interesanta sezona! Man patika! Ļoti!
Un vispār. Atkal viens labs vakars mājās ar mammu un Ž. šodien bija. Ir labi viss!
Un ne tik foršs dienas mirklis... Parīzes Dievmātes katedrāle deg. Neticami! Un pārņem tāda bezspēcības sajūta, redzot to, kā liesmas aprij šo skaistumu. Ļoti jācer, ka izdosies ātri nodzēst visu.. Baisi..
This page was loaded Apr 26th 2024, 10:59 am GMT.