smth
Ģimeniska svētdiena jeb Luetas dzimšanas dienas svinības 
31st-Mar-2019 09:29 pm
0331

Dienas visforšākais mirklis - Luetas dzimšanas dienas svinības. Lai arī dzimšanas diena bija teju divas nedēļas atpakaļ, tomēr bija forši tā visiem satikties, apskatīties viņu Itālijas ceļojuma bildes, izsmieties un izjokoties no visas sirds. Un arī garšīgi paēst. ;)
Viesu sanāca krietns pūlītis - paši Lueta ar Sergeju, Kristians ar Sanitu, Luetas un Sergeja mammas, mani vecāki kā vecvecāki, Santa ar Nikolu un viņas tēvu un..Vinetas draugs. Tāda ļoti raiba kompānija, bet bija forši! :) Pat negribējās braukt projām, bet nekas cits neatlika - rīt no rīta atkal jāved uz servisu, lai ar tām bremzēm kaut kā tiktu galā. Astotais aprīlis ir deguna galā. Tā vien būs - atbrauksim un pirmdien jābrauc uz CSDD cerībā, ka viss būs kārtībā.
Vakarā Luetai uzrakstīju, ka bija forši, un sarunājām, ka kādreiz mums ar Ž. pie viņiem jāatbrauc uz vīna, pirts un galda spēļu vakaru. ;) Ne tikai jārunā, bet beidzot arī jāizdara! :)
Ceļš uz Rīgu bija diezgan savāds, jo bija gan pelēks laiks, gan saulains laiks, gan lietains laiks, gan..nedaudz sniga slapjš sniegs pie Pļaviņām. Un forši, ka diena atkal par vienu stundu garāka kļuva. Atbraucu mājās īsi pirms pusdeviņiem, bet tikai Ogrē sajutu krēslu. Super, varēs mierīgi vakaros braukt uz laukiem!
Triņča un Puņča atkal priecīgas mani redzēt. Pēdējās nedēļas laikā manis diezgan maz mājās ir bijis. Un tūlīt atkal būšu projām, tāpēc laikam viņas par visiem 100% mēģina maksimāli pievērst manu uzmanību sev.
Jūtos nogurusi, jo intensīva un braucieniem bagāta bijusi nedēļa, bet no otras puses, labi, ka biju pie vecākiem, labi, ka biju pie Luetas, labi, ka esmu mājās.
This page was loaded Apr 19th 2024, 5:37 pm GMT.