smth
pusdienas ar skatu uz pavasari 
28th-Mar-2019 10:18 pm
0328

Huh, kas par dienu! Lai arī sanāksme bija plānota no 9.30 līdz 16.30, knapi beidzām 18.30. Ja visi nesēdētu jau pelēkām sejām, ja daļu jautājumu veikli nepārmestu uz rītdienas sanāksmi, ja tulki pateiktu, ka viņi var strādāt ilgāk, gan jau ka komitejas sanāksme turpinātos. Ir pilnīgi skaidrs, ka viens no iemesliem, kādēļ sanāksme ievilkās, ir sociālo draugu klātbūtne. Daudz jautā, daudz runā, katram jāizsaka savs viedoklis. Arī valodu režīms mudina dažu valstu pārstāvjus krietni vairāk, ilgāk runāt. Viss, kā parasti.
Tas, kas man ļoti patīk šajā visā-pamazām ir izveidojies pastāvīgais komitejas apmeklētāju pulciņš, līdz ar to jau krietni vieglāk uzrunāt visus vārdos, ne tikai kā valsts pārstāvi.
Pusdienās izskrēju līdz veikalam. Šo to nopirku mājiniekiem, paķēru savu ierasto sviestmaizi un piparmētru ūdeni un aizauļoju soliņa meklējumos. Tuvāko atradu pie Eiroparlamenta. Silti, viss zied, tādēļ arī publika piepildījusi visus parciņus un soliņus, un zāli, lai notiesātu pusdienas. :) Ir tik forši piedzīvot pavasari tagad. Magnolijas kā trakas zied un smaržo, forsītījas ar savu dzelteno krāsu liek platāk smaidīt, un viss pārējais ielīksmo sirdi! Ir foršs pavasaris!
Tiesa, nemaz nav forši iziet uz ielām, kur tikai auto un mašīnas, betons un asfalts. Drūmi, neskatoties uz to, ka spīd saule.
Vakarā pēc sanāksmes ar Jelenu aizgājām vakariņās. Šoreiz viņa mani aizveda uz bezgala foršu itāļu restorāniņu. Žēl gan, ka vakcīnas dēļ nevarēju iedzert glāzi vīna pie lieliskas lazanjas, bet espresso bija vienkārši dievīgs!
Ar Jelenu izpļāpājāmies par darbu, par ELA, par viņas plāniem. Šogad vasarā viņas atgriežas Lietuvā, beidzas viņas termiņš šeit. Norunājām, ka kādu reizi vasaras beigās vai rudenī viņai jāatbrauc uz kādu operu vai klasiskās mūzikas koncertu Rīgā.
Vispār nedaudz pārsteidzošas ir šīs mūsu draudzīgās attiecības. Pat neatceros, kā iesākās mūsu pazīšanās un pļāpāšana. Ka tik pie vainas nebija priekšniece - Egle. :)) Bet ir forši, ka vienmēr ir kāds, kuru pirms sanāksmes var satikt, ar ko papļāpāt ne tikai par darbu, bet arī par citām lietām, ar ko aiziet vakariņās. ;)
Bija foršs nogurums, lai gan diena bija diezgan nogurdinoša.
This page was loaded Apr 19th 2024, 7:44 am GMT.