smth
Commenting To 
15th-Mar-2019 09:22 pm - aizvelties līdz Gaiļezeram un atpakaļ
0315</a>

Darbā svarīgākais šodien - DLTSA. Viens no jautājumiem, par ko spriedām - iedzīvotāju ierosinājums par 32 stundu darba nedēļu. Ideja, protams, jau nav slikta, bet viss apstājas pie naudas, cilvēkresursiem u.c. lietām. Par daudz ko jau paši bijām iedomājušies, bet parādījās arī šis tas jauns. Piemēram, skolotāju darba laiks un mācību gada ilgums, tiesu kalendāri un lietu izskatīšana, lietu izmeklēšana utt.
Vēl jau visām pusēm ir iespēja savus viedokļus apkopot un tad jau tālāk lems.
Pēc darba beidzot aizvēlos līdz Gaiļezeram. Kopš janvāra sākuma tur mani analīžu rezultāti gaidīja mani. Tā kā neviens nezvanīja, zināju, ka viss ir kārtībā, tomēr nedaudz uztraucos. Saņēmu papīrīti, izlasīju. Viss kārtībā. Tagad tikai reizi gadā jāatrādās ārstam un jācer, ka viss tā arī būs labi.
Šodien pēcpusdienā nogāju 20 km. Ja uz Gaiļezeru gāju principā jau pa ierasto maršrutu, tad atpakaļ izvēlējos nedaudz savādāku. Pļavnieki tāds riktīgi svešs man rajons. Daudzstāvenes. Tik līdzīgas viena otrai. Nemīlīgi, neomulīgi. Nē, nu varbūt pelēkā diena pie vainas, tāpēc arī nespēju ieraudzīt foršo šajā rajonā..Bet vismaz pašai prieks, ka atkal sanāca garāka pastaiga. Un prieks par to, ka smidzinošais lietus mani nebiedēja, ka neiekāpu autobusā vai trolejbusā. Joprojām pieturos pie saukļa: "Nav sliktu laikapstākļu, ir tikai nepiemērots apģērbs un apavi!" ;) Jā, atnācu nedaudz izmirkusi, bet nekas traks. Galvenais, ka patīkamais nogurums atkal ir noķerts!
Un vēl jāatzīst, ka pa pilsētu man vairs nepatīk staigāt. Agrāk visādus lokus metu, bet tagad tas vairs nešķiet tik forši. Netīrības, putekļu, skaļuma dēļ. Mežā ir foršāk. Turklāt mežā ej un meklē kontorlpunktus, nevis ej garo gabalu līdz mājām bez kādiem papildus izklaides elementiem. :)
Gaidu Rīgas rogainingu! Vēl nedēļa un varēs sešas stundas mežā pavadīt. ;)))
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 23rd 2024, 9:03 am GMT.