smth
es pret ērcēm! 
12th-Mar-2019 09:30 pm
0312</a>

Beidzot es to izdarīju! Gadiem ilgi runāju, ka vajag, bet atliku un atliku. Šodien pusdienslaikā gāju pakaļ grāmatām, un pa ceļam ieskrēju Veselības centrā 4, lai pirmo pretērču poti saņemtu. Tagad, kad regulāri dodos kopā ar Ilzi mežā, nav vairs variantu. Jāpotējas. Turklāt šobrīd ir pēdējais brīdis - ērces jau ir pamodušās. Jā, varbūt vajadzēja to ātrāk izdarīt, bet pēc gribas vēl joprojām kādu brīdi klepoju un nejutos labi. Šobrīd ir tā, ka viss ir kārtībā un šķiet, ka nekas man netraucē potēties. Protams, izlasīju par potes blaknēm un saprotu, ka dažas dienas varu justies tā it kā man ir saaukstēšanās, tomēr ceru, ka viss būs labi. Un pats galvenais ir apziņa, ka šīs divas potes, ko saņemšu tuvāko divu nedēļu laikā ļaus man izvairīties no trakā ērču encefalīta. Joprojām atceros to kundzīti, kas gulēja manā palatā ar ērču encefalītu
Pat smieklīgākais potes sakarā ir tas, ka tūlīt pēc potes zvanīju mammai un teicu, ka viņa nekad neuzminēs, ko darīju. Mamma ar pirmo šāvienu trāpīja un pateica, ka potējos pret ērču encefalītu. Stundu pirms tā kā es aizgāju uz veselības centru, viņa esot lasīju par potēm un nodomājusi, ka man varētu to uzdāvināt, lai man mežā ir drošāk. :D Domu apmaiņas maģija... :)
Vēl viens dienas prieks - grāmatas. Sen jau gribēju pārlasīt Grīna "jātnieku" triloģiju. Pamanīju internetā, ka viena meitene pārdod visas trīs grāmatas par euro piecdesmit. Pusdienslaikā tieši šīm grāmatām gāju pakaļ. Tagad kādā brīdī varēs tās atkal izlasīt. Kādreiz, pusaudža gados man dikti patika šīs triloģija. Un patika arī šo romānu radio lasījums. Atceros kā sestdienu vakaros ar mammu darbojoties pa virtuvi, klausījos radio un salīdzināju grāmatu ar radio dzirdēto.
Vēl šīs dienas prieks ir sniegs. Sniga visu dienu. Pamatīgi sniga. Visa pilsēta balta, un man tas ļoti patīk. Tomēr nedaudz pietrūka baltā un aukstā ziema šogad.
Vakarā mājās atvilkos pārgurusi, jo smadzenes darbā atkal ir izēstas. Es nesaprotu, kā tā var katru dienu man izēst smadzenes. Atnāk un izsūc visu enerģiju, piesārņo galvu. Jāsāk kaut kā vairāk sevi pasargāt no šāda enerģijas vampīrisma. Tā ilgi turpināt nedrīkst.
Vakarā iestājās "the besis". Sen tā nebija, ka ir sajūta, ka viss ir slikti. Puņķis un asara uz līdzenas vietas. Jūtos pārgurusi. Tikai nezinu, kas ir tas, kas visvairāk ir atņēmis spēku. Varbūt vienkārši vajag atvaļinājumu..
Un, neskatoties uz visu, ir viena forša lieta, kas ļoti iepriecināja. Kapučino vakarā tomēr forši. Ir labi, ka mēs atstājām šo aparātu mājās. Tagad varu dzert kapučino tieši tad, kad tiešām ļoti gribas.
This page was loaded Mar 28th 2024, 11:30 am GMT.