smth
baltais, burvīgais rīts! :) 
11th-Mar-2019 09:09 pm
0311</a>

Dienas priekš šodien noteikti ir baltais, skaistais, saulainais, rīts. Sals nedaudz koda degunā, bet baltums tik ļoti priecēja acis, ka salam un vējelim nemaz nepievērsu uzmanību.
Tieši šī baltā skaistuma dēļ izvēlējos uz darbu iet pa garāko ceļu, lai papriecātos par parciņā esošiem kokiem, lai varētu izvilkt telefonu un iemūžināt burvelīgo saullēktu. :)
Žēl gan, ka līdz vakaram sniegs daļēji nokusa un koki atkal bija melni, tomēr rīts joprojām liek smaidīt.
Kas tad šodien noticis? Kā jau pirmdienā atkal saņēmām zaļumus no Ilzes. Vispār savādi - sākumā visi kliedz, ka gribēs pasūtīt, bet beigās, pamazām, pamazām visi pačib. Nezinu, varbūt uz nākamo nedēļu vēl apkopošu pasūtījumu, bet tālāk redzēs. Pati principā jau varētu iztikt bez pasūtīšanas, jo uz palodzes mums ir kārtīgs loku dārzs, kas jau pa otram lāgam sāk ražot, arī pulveri vēl ir pietiekamā daudzumā. Bet nu skatīšos..
Vēl šodien saņēmu apstiprinājumu uz Rīgas rogainingu. Ilze mūs piereģistrēja! :D Nu, ko..sešas stundas pa Vecmīlgrāvja, Vecāķu, Mežaparka mežiem būs interesantas. :) Gaidu šo pasākumu ļoti, ļoti. Šodien nopublicēja karti..Mjā.. Būs ko brist! :> Bet vai tad tas mūs biedē? :)
Vēl prieks ir par nelielo paku kaķīšiem - atnāca našķīši, sausā barība, furminators, jauni spēlkociņi. Triņčiks vienkārši sajūsmā par kociņu - plosīja to līdz pārgura. Toties uz Pušas tika izmēģināts furminators. Izsukā daudz, tikai Puņča elektrizējas. :D Būs regulāri pa gabaliņam vien jāķemmē abas, lai mazāk spalvu pa māju veltos.
Vēl šodien sarunāju uz rītdienu grāmatu saņemšanu. Trīs no grāmatām dikti sen jau gribēju dabūt, lai atkal pārlasītu. Savulaik tā triloģija man dikti gāja pie sirds. :) Redzēs, kā tagad būs. :)
Vēl šodien pasūtījām viesnīcu Budapeštai. Viss ir rezervēts, apmaksāts. Labi, ka bija uzkrāta bezmakas nakts, varēja to likt lietā! Tagad tikai braukšanas vaina! :)
Pie reizes sāku skatīties arī viesnīcu Viļņas braucienam. Ir šis tas interesants jau iekritis acīs, bet to izpētīs vēlāk.
Ja jau par braucieniem, šodien darbā vairāk ar Ženēvu sanāca padarboties. Atkal partneri izceļas ar savām vēlmēm un nespēju vēlmes noformulēt. Un vēl joprojām man nav skaidrs, kāds ir mans liktenis šajā pasākumā - braukšu vai nebraukšu, ja braukšu, tad uz cik dienām.. Vārdu sakot, rakstu dokumentus, bet pagaidām nezinu, kā būs ar reālo īstenošanu. Gribētos, protams, aizbraukt, jo pieredzi iegūsti krietnu, bet nu..kā būs, tā būs..
Visādi citādi darbā šodien salīdzinoši mierīga diena. Darīt ir ko, bet neviens nepaguva iznest smadzenes, kas ir ļoti labi. Nogurumu gan dienas beigās jutu diezgan lielu, bet, iespējams, tas ir tādēļ, ka neesmu pietiekami izgulējusies.
Jācenšas šodien agrāk aizkasīties gulēt.
This page was loaded Apr 25th 2024, 7:21 pm GMT.