smth
sestdiena ar grāmatu un viesnīcām 
9th-Mar-2019 09:05 pm
0309

Beidzot ir sestdiena, ka guli tik ilgi, cik vēlies un nav jādomā par to, ka kaut kur jāskrien. Tiesa, piecēlos agri, jo māsiņas pieprasīja savu rīta konservu. Toties līdz ar šo agro celšanos ieguvu laiku mierīgai rīta kafijai un grāmatai. Sapratu, ka vienkārši nav variantu - jātiek galā ar to Grīnumas grāmatu. Sapratu, ka vienkārši vieglāk jālaiž tie gabali, kas novirzās no galvenās līnijas, tad tā grāmata man kļūst normāli lasāma. :D
Šodien beidzot pieķēros arī viesnīcas meklēšanai mūsu aprīļa braucienam. Beidzot vismaz izlēmu, kas mums ir nepieciešams, līdz ar to arī varēja sākt konkrētāk meklēt. Vairākas stundas pavadīju lasot, pētot, skatoties bildes un atsauksmes, vērtējot attālumus līdz sabiedriskajam transportam, pilsētas dažādiem punktiem. Noguru ļoti, bet izskatās, ka šobrīd izšķirties vajag vien par to, kura no četrām būs īstā. Jau vismaz solis uz priekšu. :) Un beidzt man jāatzīst pašai sev, ka,tieši viesnīcas izvēle ir vissarežģītākā ceļojuma daļa (vismaz man). Gribas, lai ir labi, lai patiktu pašiem uzturēties šajā pagaidu mājās, lai būtu visas nepieciešamās lietas.
Nolēmu, lai atliktās viesnīcas kādu dienu-divas paguļ mierā, lai jau vēsu prātu pieņemtu lēmumu. Toties tagad varēs pieslēgties "izklaides programmas" plānošanai. Aptuveni skaidrs, ko mēs vēlamies - daudz silta ūdens, kaut ko no kultūras, muzejiem un citām izklaidēm. ;) Jāiziet būs visām mājās lapām, lai savilktu visus galus par darba laikiem, biļešu cenām, papildus nosacījumiem.
Beidzot mani sāk aizraut ceļojuma tuvošanās. Ļoti gribas brīvdienas...
This page was loaded Apr 20th 2024, 12:35 am GMT.