smth
ēdam zaļi, dzīvojam zaļi 
4th-Mar-2019 08:51 pm
0304

Šodien tiešām varu gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, ka dzīvojam zaļi un arī ēdam zaļi.
Šodien bija lielā piegāžu diena. Vispirms Astra atnesa smaržas un matu laku. Atkal atgriežos pie Piektās avēnijas. Un joprojām patīk, patīk, patīk! :) Pēc tam saņēmām sūtījumu no absolūt-Ilzes - zaļumus. Jāatzīst, ka tas, ka mājās ir daudz loku, tomēr zaļumbadu ir mazinājis. Sev pasūtīju zaļumus našķim - atkal pikantie rukola, sarkanie redīsi un sinepes. Rīta siermaizei ļoti labi noderēs. ;) Un pēcpusdienā saņēmām pirmo testa sūtījumu no riekstijums.lv. Jāatzīst, ka dikti žiperīgi mūsu sūtījums atnāca un tas, ko pasūtīju, mani tiešām ļoti iepriecināja. Man patīk, ka visādus žāvētus gardumus ir iespējams dabūt arī bez cukura piedevas. Mango, ananāsi, mazās vīģes..viss tik garšīgi, saldi! :) Manas garšas kārpiņas gavilē. Negribu vairs nekādas končas un kūkas, dodiet man maisu žāvētu mango un ananāsu. Skaidrs, ka uz Rīgas rogainingu tieši šis pārītis tiks ņemts līdzi.
Un ja jau par rogainingu, tad šodien jau ieskaitīju Ilzei naudiņu, lai viņa mūs var pieteikt Rīgas rogainingam. Vecāķi, Ziemeļblāzma, Mežaparks, Kalngale - interesants rajons. Redzot lielo karti jau nospriedām, kādā virzienā pamatā savu sešu stundu pastaigu plānosim. Būs atkal forši! Apspriedām arī sestdienu. Protams, pašām ir skumji, ka tādu kļūdu pieļāvām pie ezera, bet tagad zinām, ka jāpieturas pie tā plāna, ko izdomājam, sēžot mašīnā, plānojot gājienu. Uz vietas (dabā) ir lielāka iespēja, ka prāts nedaudz aptumšojas. :) Tomēr ir labi, ka bija šāda mācībstunda. Tagad zināsim, ka laiks jākontrolē krietni vairāk, ka nedrīkst nesamērīgi tērēt laiku cerībā, ka varēsim kādu šķērsli tomēr šķērsot. Ja nevar tikt uzreiz uz priekš - vai nu ej apkārt, vai ej uz citu kontrolpunktu! Tomēr jāatzīst, ka labā sajūta pēc sestdienas joprojām man ir, un tiešī šīs pozitīvās emocijas mudina pieteikties uz nākamajiem rogaininga posmiem.
Ar Ilzi šodien nedaudz parunājām par to, kurus rogainingus šogad varētu paņemt. Man šķiet, ka viņai ideja par to, ka varētu aizbraukt kaut kur arī ārpus Latvijas, šķita interesanta. :) Protams, jāgūst lielāka pieredze abām kopā, vairāk jāpieberžas, bet man šķiet, ka ar laiku mēs ne tikai sešas stundas kopā varētu iet, bet arī 12 stundas mums būs pa spēkam.
Darbā šodien nedaudz tāda raustīšānās - paķer vienu darbiņu, tad otru. Atkal kaudzīte sanāksmju tika sazīmētas uz tuvākajām divām nedēļām. Beidzot atnāca arī uzaicinājums uz darba grupu BRU marta beigās. Būs vien jāsakārto visi dokumenti, lai varu braukt komandējumā.
Vēl šovakar riktīgi nopriecājos par to, ka, mājās atnākot, vakariņas jau bija galdā. Ž.parūpējās par mums abiem. ;)) Atvērām pat sarkanvīna pudeli, lai vakariņas tādas foršākas būtu.
Gardas vakariņas, gards vīns.. Un vēl kafija no jaunā kafijautomāta! Ideāls vakars. ;)
Ak, jā! Kafijautomāts. Pagaidām nevar izšķirties, vai mājās paliks kapsulnieks, vai tomēr tās, ar kuru var arī kapučino uztaisīt. Kapsulnieks ir ērtāks, mazāks. Bet tas otrs...nu, kapucīšā pagatavošana jau dikti mani uzrunā...
Ir labi šovakar. Un diena arī bija laba. Daudz gardumu šodien ir ēsts, daudz foršu plānu attiecībām uz fiziskām aktivitātēm.. Ēdam zaļi un dzīvojam zaļi!
Comments 
4th-Mar-2019 09:18 pm
cik kolosāli
4th-Mar-2019 09:29 pm
Kas tieši? :D
This page was loaded Apr 25th 2024, 5:20 pm GMT.