smth
Commenting To 
22nd-Feb-2019 09:23 pm - nedaudz neparasta piektdiena jeb gatavojamies! :)
0222

Rīts šodien sākās ne pārāk forši, jo kāds suns (ods visdrīzāk) krietnas dzīres naktī bija sarīkojis. Tas suns (ods) divreiz iekoda rokā un divreiz pasūca acinis no zoda. Tagad smuki sarkani pleķi un pampums mani rotā. Khe, un es vēl vakar vakarā nodomāju, ka iešu bildēties ID kartei. Mhm, kā tad! Tagad jācer, ka līdz nākamajai piektdienai viss oda nedarbi būs zuduši.
Bet visādi citādi diena šodien bija forša. ;) Saulīte visu dienu spīdēja (lai gan ar krietniem zobiņiem). Ja paslēpies no vēja, tad riktīgs pavasaris, pavasaris, bet izejot klajākā vietā nemaz tik forši nebija. Dikti ilgojos pēc garām, siltām, saulainām dienām. Tagad jau ir foršāk, kad, izejot no mājām no rīta un vakaros - no darba, nav uzreiz tumsa, tumsa. Dienas tomēr krietni pastiepušās garumā. ;)
Dienas prieks bija kurjers, kurš atveda mūsu ar mammu pasūtījumu. Tā pārsmējos, kad runāju ar kurjeru par piegādes laiku. Viņš bija gatavs jebkurā laikā atbraukt - gandrīz jebkurš laikam viņam derēja. :D Bet sarunājām, ka atbrauks no rīta, kamēr Ž.ir mājās. Bez problēmām atdeva Ž.man adresētu paku - nekādu pilnvaru un citādu atļauju nevajadzēja. ;)Vispār super atsaucīgs kurjers! Paldies viņam par lielisko garastāvokli.
Ja godīgi, veicot pasūtījumu nedēļas sākumā, nedomāju, ka tik ātri jau sēklas būs mājās. Super! Mēs ar mammu esam tiešām ļoti priecīgas, ka viss tik forši un raiti notika. Rīt aizvedīšu mammai kasti, lai var sākt pamazām jau bakstīt zemē pirmās sēklas. Tētim komanda par zemes sagādi jau tika nodota. :) Drīz jau varēs atkal iebāzt savus zaļos pirkstiņus dobēs, ravēt un sēt. Un vasarā un rudenī būs tik daudz dažādu labumu dārzā! Jācer, ka šogad vasara nepievils un viss smuki izaugs. ;)
Darbā diezgan mierīga diena. Sagatavojos pirmdienas sanāksmei, atbildēju uz dažiem epastiem. Tāda klusa piektdiena sen nav bijusi. Bet tas ir labi, jo nevar taču visu laiku tikai "kratīt galvu panikā, dzēšot ugunsgrēkus".
Netipiska piektdiena šodien sanāca mājās. Parasti māju beržu sestdienās, bet šoreiz viss ir savādāk. Rīt jābrauc pakaļ mammai, tāpēc nekas cits neatlika kā šodien izmēzt visus stūrus. :) Un, ja godīgi, tomēr ir forši piektdienā paveikt lielos kārtošanas darbus - tad vismaz brīvdienas sākas ar patīkamu apziņu, ka vari atpūsties un darīt to, kas patīk, ko gribi darīt. Turklāt nav nekādu sirdsapziņas pārmetu, ka kaut ko neesi izdarījis. Kārtojot, nolēmu atlikt vešanai Luetai dažas grāmatas - Šveikam un Dikensa kopotajiem rakstiem būs jauns lasītājs. ;)) Ik pa brīdim aizvedu viņais kādas no savām grāmatām - vai nu tādas, kas ir dubultā kaut kādu iemeslu dēļ, vai arī tās, par kurām droši zinu, ka otro reizi nelasīšu. Man prieks par to, ka plaukts kļūst atkal tukšāks, bet viņai tieši otrādi - prieks par to, ka plaukts piepildās. ;))
Ir laba sajūta šobrīd. Māja tīra un nav kauns mammu atvest pie mums, vakariņas un rītdienai brokastis ir sagatavotas. Iepriecinājumi vecākiem un Luetai sagatavoti, rīt viņiem būs prieka mirkļi un es atkal varēšu pajokot, ka pienākuši Ziemassvētki. ;))
Ir labi viss! Un tas ir galvenais!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 20th 2024, 5:00 am GMT.