smth
Saeimas Komisijas sēde 
20th-Feb-2019 10:48 pm
0220

Šodien zīmīgākais notikums - Saeimas komisijas sēde par manabalss.lv iesniegto priekšlikumu par 32 stundu darba nedēļu. Kā jau nojautu - neviens tā uz sitiena nav gatavs pieņemt lēmumu. Visas puses izteica savas bažas, norādīja uz lietām, kas jāizvērtē. Beigās lēmums - nodot visu NTSP. Lai arī tas ir grozījums vienā likumā, tomēr ekonomiskā ietekme šim priekšlikumam ir milzīga. Faktiski ir jāsaprot, vai varam ko tādu kā valsts atļauties.. Cilvēkiem, protams, patiktu iespēja strādāt mazāk, bet, vai ar šādu lēmumu neiešausim sev kājās..Ir jāizvērtē.
Ja nerunā par lietu, tad bija interesanti pavērot jaunos deputātus. Jaunie deputāti lielākoties klusēja. Nedaudz pārsteidza Skrides kungs, kurš man atstūma krēslu, kad nācu pie galda sēdēt. Ak, sieviete, cik maz tev vajag! :D Uzmanība no vīrieša puses liek pasmaidīt. ;))
Vēl saistībā ar darbu šobrīd skumjus brīžus sagādā ministre. Viņai šobrīd ir pastiprināta uzmanība un katrs, kuram nav slinkums, pārbauda viņu. Klementjevs vakar SDLK diezgan skarbi norullēja viņu, šodien Mandātu komisijā tika runāts par to, ka viņa trīs reizes nav ieradusies uz komisijas sēdi, nepaskaidrojot iemeslu. Nu, bāc.. tiešām nevarēja painformēt par komandējumiem, sanāksmēm utt.? Laikam nē.. Atrašanās divos amatos tomēr nav joka lieta. Un vēl nemitīga preses u.c. masu mediju interese, un diemžēl lielākoties šīs intereses rezultāts nav nekāds komplimentārs. Traki patiesībā tas viss.
Vēl par darbu runājot, šodien diezgan daudz darbojāmies ar trauksmes cēlējiem. VK izdomājusi, ka VDI varētu būt tā iestāde, kas uzliek sodus par likuma pārkāpumiem. To, ka tādā izpildījumā, kā izdomāts, īsti nevarēs sasniegt mērķi
Kas vēl? Latvietis - laika vērošanas mīlētājs. Tāpēc arī es savas laikapstākļu vērošanas piezīmes atstāšu šeit. No rīta vēl nekas-tāds tīri patīkams laiks, kas tomēr ļauj nojaust pavasara tuvošanos, bet pa dienu sniegs, lietus, vējš. Fui, pē, kaka. Nemaz negribas uzturēties ārā šādā laikā.
Šovakar atkal novērtēju to, ka tomēr reizēm, kad esi ļoti noguris, ir ļoti forši, ka nekas ēdams nav jātaisa. Viss gatavs, uzsildi tikai, pēc tam ielej Primitivo vīnu. Un jau otro vakaru tā mēs dzīvojam.
Vēl šovakar atkal skatījos uz jaunajām lietām mājās un varu atkal un atkal atzīt - man patīk.
Šovakar par pasūtītajām sēklām samaksāju. Tagad tikai jāgaida piegāde. Astra piedāvāja apvienoties serenity pasūtījumam. Nolēmu atgriezties pie vecajām labajām smaržām Piektā avēnija. Krietnu brīdi tās nelietoju, bet tagad atkal uznāca nostaļģija. 2000.gadu sākums, katrai trešajai-ceturtajai šīs smaržas bija, bet man vienalga tās ļoti patika. Laika posms, kad šīs smaržas lietoju, ir riktīgi romantikas pilns, rožā briļļu laiks un dažādu kaislību laiks. Tagad ir savādāk, bet smaržas jau tādēļ nevar patikt mazāk.
Vakarā, kad zvanīju mammai, daudz runājām par Ivaru un Annu un viņu bērniem. Visi tik aizņemti, tik aizņemti, ka pat Santu nevar izņemt no dārziņa. Santa pat ir nakšņojusi pie bērnu dārza audzinātājas. Traki, ka darbu dēļ tā sanāk.
Spriedām ar mammu arī par viņas nogādāšana mājās. Ja Lueta ar Sergeju nebrauks uz Rīgu, tad laikam reālakais ir buss. Bet vēl runāsim, skatīsimies kas un kā.
Tētis pie ārsta šodien bija, jo tiesībām vajag ārstu komisiju iziet. Uztaisīs rtg jau piektdien, bet sāpošai kājai ir jātaisa asinsvadu usg, lai saprastu, vai viss kārtībā ar asinvadiem un vispār, kas tur kājā notiek.
This page was loaded Apr 24th 2024, 5:00 am GMT.