smth
Commenting To 
15th-Feb-2019 09:20 pm - auto saņēmām, IKEA apmeklējām
0215

Atkal piektdiena un īsā darba diena. Nebeidzu priecāties par šīm īsajām darba dienām. Forši, ka izdarīju visu, ko plānoju, un forši ir ātrāk atvilkties mājās.
Parunāju šodien ar Līgu un Astru. Centos abas nomierināt, samierināt. Parunājot ar abām, man šķiet, ka nākamnedēļ, kad Līga būs atpakaļ darbā, būs viss labi. Abas meitenes atrisinās domstarpības savā starpā un atkal viss būs labi.
Atnācu mājas. Nedaudz pasnaudu un pievakarē piezvanīja no servisa. Mašīna gatava! Super! Negaidīju jau. Aizbraucām ar Ž.pakaļ mašīnai. Ir smukāk, nekādu nobrāzumu pēdu, lukturis nomainīts. Atkal būs priecīgāka braukšana. :)
Kad bijām servisā, Ž.izmeta domu, ka jau jau esam Teikā, varam aizšaut līdz IKEA. Varbūt kādu mēbeli nopirksim.
Aizbraucām uz Ikea. Izstaigājām visu ekspozīciju. Es, līdzīgi kā Varšavas IKEA, uzreiz ņēmu lietas, kas likās vajadzīgas. Paņēmu četrus jaunus grozus Kallax plauktiem, paņēmu beidzot arī vannas istabai jaunus aizkarus. Kādā plauktā pamanīju galda spoguli, paņēmu mammai. Ž.pēc tam ielika vēl vienu - mums pašiem. Ž.iemeta maisā arī divus nelielus spilvenus, kurus varēsim izmantot kā papildspilvenus guļamistabā. Toties man rokas pastiepās paklāja virzienā. Nezinu, vai ieklāšu virtuves daļā, vai priekšnamā, bet zinu, ka gribu tādu. Rezultātā maiss pilns ar dažādiem labumiem. Beigās arī Kallax plauktu paņēmām (2x4).
Nedaudz iztērējāmies, bet ir forša sajūta. Atkal mājās būs pārmaiņas! :)
Vakarā skapis tika salikts. Nolēmām, ka rĪt sāksim mēbeļu pārbīdi.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 25th 2024, 1:52 pm GMT.