smth
Commenting To 
12th-Feb-2019 10:01 pm - Lai atkal būtu smuka!
0212

Laikapstākļi šorīt diezgan baisi bija. Ja godīgi, nedaud pat baidījos sēsties pie stūras un braukt uz servisu. Smags, slapjš sniegs, kas diezgan pamatīgi krīt no debesīm lejā. rīta stunda ar visiem sastrēgumiem, visu centru jāizbrauc. Bailes pamatīgas bija.
Notīrīju auto, saņēmu dūšu un braucu. Ja godīgi, Rīga šodien diezgan baisa - sniegs, dubļi un vadītāji dīvainīši. Šorīt vairākus redzēju, kuriem attieksme ir: "Sarkanais? Štrunts! Braucam!" Šo es nekādi nesaprotu. Nu, kā tā var? Pašam nav žēl ne sevis, ne auto, bet citiem taču tā nav. Kāpēc kādam citam ir jācieš šāda idiota pie stūres dēļ?
Izbaudīju arī slavenās Rīgas ielu bedres. Teikā pāris ielas diezgan sērīgā stāvoklī. Turēju īkšķīšus par to, lai riepu nepārsistu un disku nesalocītu.
Līdz servisam kopumā diezgan labi aizbraucu un pats galvenais - atradu ātri servisu. Atdevu auto, un man solīja zvanīt ceturtdien, lai pateiktu, vai piektdien varēs atdot auto. Jācer, ka tiešām izdosies uz nedēļas nogali jau dabūs savu mašiņu atpakaļ. ;)
No servisa kājām uz darbu aizgāju. Sniegs pārstāja snigt un tā es pa dubļiem, dubļiem aizbridu stundas laikā līdz darbam. Šādā ziem-pavasarī Rīga nemaz nav forša iešanai. Visu laiku jāuztraucas par to, ka kāds neapšļakstina no galvas līd kājām, jāskatās, kā izlaipot pa peļķēm, lai kājas neizmirktu un bikšu gali nebūtu netīri. Fui, fui, fui. Gribas sausāku un tīrāku pilstētu. Un zaļāku arī!
Darbā šodien sanāksme ar VDI par pētījumiem. Forši, ka par visiem kopā pilotprojektu izdomājām darba strīdu pētījumam. Tādu, kas varētu būt tiešām noderīgs, tādu, kas, ja viss aizrullē labi, atvieglotu dzīvi visiem. Jācer, ka rezultāts būs labs.
Pēc sanāksmes visādus darbus darīju, ko boss gribēja, lai ātrāk izdaru (kamēr viņš nav aizbraucis komandējumā). Reizēm ir labi, ka tā saņemamies un ātri visu izdarām kopā, bet reizēm tas kaitina, jo absolūti izjauc visus tavus plānus.
Veselība.. Uz vakaru pavisam nelāgi sāku justies. Nezinu, vai neizgulēšanās pie vainas (kāds tikai pēc vieniem aizgāja gulēt, bet pamodās jau 6 kaķu dēļ), vai tomēr vīruss pieņemas spēkā. Protams, man gribētos domāt, ka izgulēšanās palīdzēs justies labāk.
Atvilkos mājās un, sadzērusies zāles nolīdu gultā. Noskatījos filmu "Ma Ma" Smaga, savāda.. tomēr patika.
Jāiet gulēt. Jācer, ka jutīšos labāk rīt.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 8:29 am GMT.