smth
Par sniegu pilsētā! 
4th-Feb-2019 11:31 pm
0204

No rīta tik skaists skats aiz loga! Sniegs! Koki, ielas, mašīnas, mājas..viss balts! Sapratu, ka šodien noteikti jāiet garais ceļš uz darbu no rīta un vakarā. Tādu skaistumu taču nedrīkst laist garām! Nedrīkst slinkot, jāiet un jābauda baltums, kamēr netīrā pilsēta un atkusnis atkal no visu nav atņēmuši! Un, ja godīgi, nemaz nenožēloju, ka kārtīgi izstaigājos no rīta un vakarā. Tāda bauda acīm bija! Super!
Darbā daudz dažādus jautājumus apspriedām ar bosu un Ilzi. Man patīk šīs garās, mierīgās, konstruktīvās sarunas, kad varam izdomāt daudz dažādu labu risinājumu dažādiem jautājumiem. Un patīk, ka šādas sarunas notiek bez steigas, bez saspringuma. Tā viegli metam idejas gaisā un noķeram vērtīgo..
Šodien diezgan daudzi pačīkstēja, ka gribētos zaļumus. Nu, ko.. atkal mums dīgsti atsāksies. Pati šobrīd varbūt par varētu iztikt, bet publika pieprasa, tāpēc jāuzņemas apkopotāja, pasūtītāja pienākums. Visiem pavasarī gribas vitamīnu bumbas apēst! Saprotu, ka sev es neko daudz neņemšu, jo pulveri ir, zaļumus arī ēdam diezgan daudz. Vairāk našķim ņemšu dīgstus.
Vakariņās uzvārīju zupa. Man patīk zupas, jo tas ir ātrs un vienkāršs variants uzreiz sagatavot vairākas maltītes. Šovakar, rīt visu dienu nebūs jādomā, ko uzlikt uz šķīvja, ko ielikt mutē. :)
Parakņājos saldētavā un atradās dažas negaidītas lietas. Mellenes, piemēram, atradās. Man jau šķita, ka visas ir apēstas, bet izrādījās, ka viens maisiņš ir paslēpies. Man garšo mellenes. Saldēšana tām itin nemaz nekaitē. Un ziemā ir tik forši atkal sajust šo vasaras garšu mutē. Mmmmm! Šogad būs jāsasaldē vēl kādi litri pieci ogu, ja vien mežā būs. :))
Vēl saldētavā atradās pupiņas, ko varēšu vai nu brokastīs apēst, vai arī paņemt līdzi uz darbu.
Tomēr ir labi, ka mājās ir saldētava un no tās var dažādus labumus izvilkt. ;)
This page was loaded Apr 19th 2024, 6:24 pm GMT.