smth
Commenting To 
2nd-Feb-2019 10:33 pm - Gads kopā
0202

Bilde nav pati svaigākā, bet tā tik spilgti apliecina mūsu dzīvi kopā jau vesela gada garumā. :) Triša un Puša dara to, ko grib, bet mēs mēģinam vai nu viņas ielikt zināmā rāmītī, vai arī nospļauties un neko nedarīt. ;)
Gads mums tiešām ir sanācis ļoti raibs. Joprojām atceros to, kā braucu viņām pakaļ, kā ieraudzīju Pušu un viņas kažoka zīdainumu. Atceros to, cik mierīgi viņas sēdēja kastē visā brauciena laikā, un kā māja smaržoja pēc kaķēniem pirmajās dienās. Joprojām smaidu, kad atceros to, ka Ž.pirmais iestiepa Pušu gultā. Pa vidu, protams, bije ne tikai gaišie mirkļi. Bija arī Pušas čurāšana gultā, pēc tam uz dīvāniem. Trišas vēdera problēmas un apaukstēšanās, Pušas konjunktivīts un puņķi. Ar šīm abām es piedzīvoju tik daudz gada laikā dažādu kaķu veselības problēmu, bet viņas abas viennozīmīgi ir mūsu lielais prieks. Spēles ar viņām un gulēšana kopā vienā gultā ir neatņemama mūsu ikdienas daļa. Pēc Dukša aiziešanas abas mums abiem ar Ž.ir devušas mierinājumu un daudz, daudz mīlestības. Duksis labus vietniekus mums atsūtija. Tomēr tas sapnis par trīskrāsu pūkaini ir bijis zīmīgs. Šobrīd vairs nespēju iedomāties savu dzīvi bez viņām abām. Lai gan viņas nav Duksis, mūsu attiecības ir savādākas, tomēr tādēļ viņas nav mazāk mīļas.
Man ir lieliski kaķi, pat ja reizēm pašķendējos par viņu abu uzvedību. :)
Kā es dienu pavadīju? Izgulējos kārtīgi, jo darba dienās joprojām ir diezgan haotisks miega režīms. Pēc lēnajām brokastīm, nolēmu kārtīgiem virtuves darbiem pievērsties - kilogramu biezpiena sacepu biezpiena plāceņos, uztaisīju bērnības lielāko našķi - aveņu želeju, aukstā gaļas bļodiņu uztaisīju. Tāda riktīga virtuves diena. Patīk man šāda rosīšanās pie plīts, jo īpaši dienās, kad ir spēks un iedvesma rosīties pie plīts. ;)) Un patīk tas, ka šāda viena diena plīts nodrošina vienu mierīgu svētdienu bez lielas rosības pie plīts. :))
Vēl drēbes mazgāju un šo to ieliku jau arī skapī. Nedaudz piekārtoju māju. Tiesa, ir nepieciešama viena lielāka ģenerāltīrīšana, bet to kādās citās brīvdienās izveiksim. ;)
Vēl šodien izmēģināju auduma masku. Līdz šim zieķēju vai nu tādas, kas bija jāmazgā nost, vai arī jānoplēš, bet beidzot sakārojās pamēģināt to, kā dēļ daudzi jūk prāta. Viedoklis? Ir zināmi plusi - uzliec un noņem. Lieko vai nu notīri, vai nu noskalo. Rezultāts..nu, pēc vienas reizes tā īsti nevaru pateikt. Skaidrs ir viens, mēģināšu vēl kādu. :))
Vārdu sakot, man bija forša, mierīga diena pa māju. Ne slinkumdiena, ne guļamdiena. Tāda mēreni rosīga sestdiena, kas rada daudz prieka. ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 9:11 pm GMT.