smth
Commenting To 
15th-Jan-2019 10:13 pm - divas paciņas un Duksis
0115

Šodien tāda ļoti īpatnēja diena. Visu laiku centos sevi pārliecināt, ka es šodien neko nelasīšu par to, kas notika gadu atpakaļ, neskatīšos bildes, bet.. nespēju. Palasīju, atcerējos to, kas un kā notika..paraudāju. Lai arī sirds pieaugusi jau māsiņām, tomēr Duksis ir un paliek Duksis. Saprotu, ka šobrīd tiešām vairs nevarētu šķirties no māsiņām un pārdzīvoju, ja kāda no abām jūtas ne pārāk labi, un bezgala priecājos, kad viena vai otra atnāk un apguļas blakus, bet tas viss ir savādāk. Vienkārši savādāk.
Bet ir arī pozitīvas lietas. Šodien saņēmu vienu no iherb paciņām, kas uzsāka ceļu pie manis jau decembrī. Mammām D vitamīns, man sejas maskas un našķītis mums abiem. Jāatzīst, ka našķītis tiešām foršs! Sen neko tādu nebiju pirkusi, un nemaz nezinu, vai pie mums ir gardas ogas jogurtā, kas nav pārcukurotas. Jāiet būs pasirot pa veikaliem. ;) Sejas maskas visdrīzāk ietestēšu nedēļas nogalē, kad ir vairāk laiks. :)
Otro paku Ž.atveda no Pasta stacijas. Vakar kurjeru pāradresēju uz Pasta staciju, jo nevaru taču es pusdienslaikā būt mājās. Paciņa no sportsdirect iepriecināja mūs abus. Ž.foršas "darba botes" un biezā vējjaka. Man kaudze ar drēbēm, kas noderēs gan rogainingā, gan vienkārši garās pastaigās - jauni siltie cimdiņi un cepure, jakas, vējjaka, termo drēbes. Būs forši! :)
Darbā šodien slimoņu diena. Boss ap pusdienslaiku aizgāja mājās. Man ir aizdomas, ka viņam ir gripa, jo vakar viņš sūdzējās par to, ka kaulus lauž un acis sāp, lai arī nav pārāk liela temperatūra. Redzēs, kā viss tālāk attīstīsies. Astra ar savu sāpošo kaklu beidzot aizgāja pie ārsta. Līdz piektdienai mājās un ar antibiotikām.. Mums abām ar Līgu sāka šodien kņudēt kakli.. Nezinu, nezinu, vai tik nebūsim aplipinātas. Tagad vakarā sadzēros C vitamīnu, aveņu tēju un ceru, ka tomēr viss būs labi. Negribas slimot itin nemaz. Dzeru zāļu tējas un turu īkšķus! Nedēļas nogalē tomēr gribu aizbraukt uz laukiem pie vecākiem, bet, ja slimošu, tad tas būs jāatliek.
Un vēl šodien ienāca prātā, ka varbūt man vajadzētu pamēģināt iestāties doktorantūrā.. Iepriekš par to smīkņāju (teikdama, ka ir "kundze", "kungs" un "drrrrr."), bet tagad tāda ideja. Pašu nedaudz tas pārsteidza. Nedaudz pameklēju informāciju (nosacījumi, gada maksa), sapratu, ka jāļauj šai idejai vai nu pāriet, vai nu pieņemties spēkā.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 28th 2024, 6:08 pm GMT.