smth
Commenting To 
10th-Jan-2019 10:53 pm - Ceturtdiena - Prāta spēļu diena
0110

Vakardienas pirkums šodien sagādāja nelielu pārsteigumu. Atnāca vēstule no veikala ar tekstu, ka viņi grib gūt apliecinājumu, ka tiešām karte ir mana un adrese ir mana. :> Sākumā nesapratu, kāpēc tā, bet tad sapratu - pasūtījūms ir ļoti liels, iepriekš bija uz pusi mazāki. Arī preču daudzums krietns. Turklāt maksāju nevis ar karti, bet ar paypal. Tāpēc arī veikals vēlējās pārliecināties, ka es esmu pasūtījumu veikusi, nevis kāda trešā persona. ;) Dienas beigās atsūtīja epastu un apsolīja jau drīzumā paciņu izsūtīt. Gribētos, lai vēl līdz februāra sākumam to saņemtu, lai varu jaunos apavus jau aizvest uz Silva rog otro kārtu.
Vispār vēl kaut kad tuvākajā laikā būtu jāveic vēl viens pasūtījums. Vajag dzeršanas sistēmu iegādāt, šo to no vasaras drēbēm jāpaskatās. Tomēr šobrīd, kad ceļā pie manis ir četri dažādi lieli pasūtījumi, nedaudz jāpiebremzē ar tēriņiem. Jāatlicina nauda pavasara braucienam.
Lai arī vakarā ne pārāk gribējās iet, tomēr aizgāju uz Prāta spēlēm. Sen nebiju bijusi, tāpēc nolēmu dot otro iespēju šim pasākumam. Kādā brīdī laikam biju sākusi pagurt no tā, ka komanda ne vienmēr spēj savākties pilnā sastāvā. Šodien solījās visi atnākt, lai būtu normāla komanda, bet.. Marta bija atnākusi ar vīru, kurš diemžēl neko daudz nevarēja palīdzēt, lai arī Marta centās katru jautājumu viņam iztulkot angļu valodā. Pēc sestās kārtas mēs palikām trijatā, jo Martai ar vīru bija jābrauc uz lidostu. Jāatzīst, ka arī spēle trijatā šoreiz diezgan labi veicās. Jo īpaši prieks bija par to, ka kārtā par Jauno Rīgas teātri atbildējām uz visiem jautājumiem. :) Var jau būt, ka saņemsim arī balvu par to. :D
Jāatzīst, ka šoreiz Prāta spēles tiešām sagādāja daudz prieka. Pēc divām nedēļām iešu vēl! :))
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 20th 2024, 5:17 am GMT.