smth
Ārvalstu investīciju vides indekss 2018 
9th-Jan-2019 09:41 pm
0109

Šodien dienas spilgtākais notikums ir Ārvalstu investoru padomes rīkotais pasākums ārvalstu investīciju vides indekss. Sen uz šāda veida pasākumiem nebiju bijusi.
Rūta jau vakar brīdināja, ka formāts būs nedaudz savādāks nekā parasti - pasākumu moderēs Domburs un ir uzaicināti visu Saeimā ievēlēto partiju pārstāvji. Jāatzīst, šāds formāts tiešām izrādījās diezgan interesants. Dažu partiju pārstāvji joprojām, šķiet, nav sapratuši, ka priekšvēlēšanu laiks ir beidzies. Kaut ko nedaudz neapdomīgi sola, uzgāž dubļus oponentiem. Sen jau vajadzētu šīs rotaļas beigt. Nu, jau trīs mēneši pagājuši, bet saskares punktus nespēj atrast un nav spējīgi darboties un sadarboties visas valsts labā.
Pasākumā piedalījās arī mani divi kursa un pat grupas biedri - Māris un Eleonora. Māris runāja padomes vārdā, bet Eleonorā, gluži tāpat kā es, vienkārši klausījās un skatījās uz visu notiekošo. ;) Vispār nedaudz savādi ir savējos satikt pēc tik ilga laika, redzēt, kā esam mainījušies.. Šogad jau būs 19 gadi, kā esam pabeiguši Alma Mater.. Ārprāts, kā laiks skrien!
Pēc pasākuma aizvēlos līdz darbam. Kaudzīti darbu apdarīju mierīgā garā.
Tā kā šis ir vienīgais brīvais vakars, aizstaigāju līdz interneta veikalam un pastam pakaļ paciņai. Internetveikalā pasūtīju māsiņām Carnilove sauso barību. Paskatīsimies, kā ies - vai nebūs jūtelīgie vēderi un ādas alerģijas. Ja viss būs labi, tad varēs regulāri pasūtīt sauso barību šeit, nevis no Vācijas gaidīt lielās pakas. Joka pēc nopirku arī Almo nature konservus lielajā bundžā. Mazās bundžas tīri labprāt gāja pie sirds, redzēs, kā būs ar lielo.
Savukārt pastā saņēmu ilgi gaidīto paciņu. Lēni nāca, tomēr atnāca pirmā no iherb paciņām. Šis tas pašiem, šis tas mammām, viss, ko Leo bija lūgusi. Būs visiem prieks un laime. :D
Pasmējos, ka regulāri sanāk tā, ka atnāc no pasta ar paciņu un pasta kastē jau nākamā lapele ir klāt. Būs kaut kad tuvākajā laikā jāaiziet arī otrajai paciņai. :)) Forši, ka beidzot tās sāk pienākt.
Tagad vakarā uztaisīju lielo pasūtījumu no sporstshoes. Ilze sev un mammai un māsai krietnu groziņu salika, bet man pašai tikai trīs apavi - zemās un vidējās botes rogainingam un zābaki ziemai, kas paredzēti temperatūrai līdz pat -32. :) Jācer, ka viss atnāks un nenotiks tā, kā bija ar dažiem veikaliem iepriekš - saliec groziņu, bet beigās tev pasaka, ka konkrētā prece jau beigusies..
Comments 
13th-Jan-2019 12:28 am
Kā tad tā? Saplīsa īsā laikā?
13th-Jan-2019 01:28 pm
Jā, bērnam Keen zābaki knapi divus mēnešus, un tad ne katru dienu vilkti. Un tikai vienam, bet pavisam virsa , apm pa locījumu, saplīsa. Tur pat audums , mistiski. Citādi pat lāga pazīmju nav , ka vilkti.
Aizsūtīju atpakaļ, redzēs ko atbildēs.
13th-Jan-2019 08:24 pm
Interesanti. Man līdz šim Keen ir kalpojuši ļoti labi. Izturējuši arī veļas mašīnu un atkal kalpo labi.
Varbūt viens konkrētais defektīvais modelis gadījies?
Ziņo, kā beigsies šis pasākums!
This page was loaded Mar 28th 2024, 5:33 pm GMT.