smth
un atkal 1.janvāris 
1st-Jan-2019 11:45 pm
0101

Gads ir jauki sācies. Tā sirsnīgi, mīļi, mājīgi un draudzīgi.
Pusnaktī iedzētām dzirkstošo vīnu, noskatījāmies uguņošanu gan to, kuru rādīja pa tv, gan to, kas te apkārtnē tika spridzināti. Pabrīnījos nedaudz par māsiņām, jo viņas tik mierīgi reaģēja uz blīkšķiem aiz loga. Pat kādā brīdī uzrāpās uz palodzes, lai novērtētu situāciju. Drosmīgi kaķīši! :)
Pēc tam aizbraucām paņemt Aleksandru ar vīru Vladu no viņa vecākiem un aizbraucām uz Dārziņiem pie Aleksandras draudzenes Iras, kur Ž.arī kompānijā tusējis. Iru un viņas vīru atceros no Aleksandras kāzām - viņi bija liecinieki. Pārējos satiku pirmo reizi - Iras māsas ģimeni, kaimiņu ģimeni. Bet bija tomēr forši, neskatoties uz to, ka man miegs nāca. :)
No ciemiem ar Ž.mašīnu braucu mājās. Pirmo reizi savā vadītāja mūžā braucu ar automātu. Visu laiku izvairījos, bet Jauno gadu iesāku ar braucienu. Un, ja godīgi, man patika, lai gan pietrūkst darbošanās ar ātrumkloķi un dejošana pa pedāļiem. :)))
Mājās atvēlāmies ap sešiem un man par brīnumu kaķi eglīti nemaz nebija aiztikuši - visas mantiņas vietā. Man sāk likties, ka Triša eglīti plosa un mantiņas gāž lejā tikai tādēļ, lai pievērstu manu uzmanību. :D
Ko pa dienu darījām? Izgulējāmies, pabrokastojām pusdienslaikā, paskatījāmies nedaudz tv un nolēmām skatīties filmas.
Sāku ar vieglo žanru - multeni "Luis & the Aliens (2018)". Sirsnīga, lika daudz smaidīt, mīļa.. :) Varbūt nav izcilākā multene, ko esmu skatījusies, bet šajā dienā bija tieši laikā.
Pēc tam noskatījāmies "Гоголь. Начало" (2017), "Гоголь. Вий" (2018) un "Гоголь. Страшная месть" (2018), Negaidīti labas! Tā patika! Un sapratu, ka būtu šogad kāds Gogoļa darbs jāizlasa. Noteikti!
Vispār attiecībā uz grāmatām šogad ir liels plāns. Lasīt, lasīt, lasīt un vēlreiz lasīt daudz labu grāmatu! :) Kaudzīte grāmatu pēdējā laikā ir iegādāta, šis tas ir uzdāvināts, šis tas ir iedots lasīšanai. Kaut kā tā kaudze jāsāk mazināt. ;)))
Bet vispār.. ir ļoti laba sajūta. Ir forši, ka sagaidījām mājās Jauno gadu, ir forši, ka aizbraucām arī ciemos, ir forši, ka vakarā paši sev uztaisījām kino vakaru. Labs gada sākums!
This page was loaded Apr 27th 2024, 12:36 am GMT.