smth
Commenting To 
31st-Dec-2018 09:55 pm - pārdomas pie rasola bļodas
1231

Savāda šodien diena. Naktī ilgi skatījos filmas. Labas filmas.
Četros no rīta aiz loga viss bija tik skaisti apsnidzis un vēl turpināja rāmi krist sniegs. Kā pasakā. Ielas tukšas vien sniegs, sniegs, sniegs.
Kopumā gulējusi kādas stundas četras, jo kaķi jau nesaprot, ka saimnieks nav izgulējies. :D
Lai arī sākumā nebiju domājusi, ka baisi rosīšos pa virtuvi, bet rezultātā diezgan daudz kas sagatavots tuvākajām dienām - i boršču uzvārīju, i rasolu sagatavoju. Šoreiz ne ar desu, bet ar tvaicētu vistas krūtiņu - mums labi un kaķi priecīgi, jo ēdienkartē ir pārmaiņas.
Kamēr rosījos, daudz domāju par šo gadu. Gads ar kāpumiem un kritumiem. Dukša aiziešana gada sākumā. Bija ļoti smagi. Un šajās dienās tieši atceros to, kā bija precīzi gadu atpakaļ. Un labi, ka tomēr sadūšojos paņemt māsiņas. Triša un Puša ir ienesušas mūsu dzīvē tik daudz prieka. Viņas ir pilnīgs Dukša pretmets - burzāmas un ņurcāmas, un nav nekādas agresijas izpausmes.
Pēc tam mana veselība. Sākās ar pārbaudēm un rezultātiem janvārī. Es ļoti ceru, ka tūlīt jau jaunajā janvārī saņemšu rezultātus, kas tiešām apliecinās, ka viss ar mani ir kārtībā, ka viss sliktais ir izgriezts un neatgriezīsies.
Zigas aiziešana. Tik negaidīti un pēkšņi. Pietrūkst viņš ļoti...
Siltā un garā vasara - tik forši, ka šogad pie mums bija tik daudz saules un gaismas, ka nemaz nesāp sirds par to, ka oktobrī nekur uz siltākām zemēm neaizbraucām.
Ilvers.. pamanīju, ka dažu mēnešu laikā no bērna viņš sāka pārtapt pusaudzī. Vēl jau bērna viņā ir diezgan daudz, bet pārmaiņas jau var pamanīt.
Mammas un tēta zelta kāzas, Ivara 50 gadu jubileja un mammas 80 gadu jubileja. Trīs lieli un zīmīgi datumi. Visu forši nosvinējām - lielākās un mazākās kompānijās.
Plašākā ģimenes lokā nosvinētas divu brālēnu kāzas: Simonas un Stasjkas kāzas, Ingas un Jura rožu kāzas. Forši! :) Ivetas (māsīcas) meitai Katrīnai ar Artūru piedzima otrā meitiņa - Laura. Bet brālēna Aigara jaunākā meita Rita pavasarī apprecējās.
Šogad ļoti daudz pavadīju laiku laukos, jo bija jāizmanto lielie atvaļinājumu uzkrājumi. Un man patika tas, ka biju tur. Būt kopā ar vecākiem, būt tuvāk pie dabas, dzīvot saskaņā ar dabas ritmu un darbiem. Šie bija lieliski atvaļinājumi.
Daudz izrādes noskatītas, vairāki koncerti apmeklēti. Vairāk lasīju grāmatas, lai gan pašai ir sajūta, ka ir par maz. Lasīšu vairāk nākamgad! Un saprotu, ka gadījumā, ja grāmatā nu nekādi šajā brīdī neuzrunā, tad tā ir jāliek nost - vai nu pavisam, vai arī jādod tai iespēja pēc kāda gada-diviem. Mans laiks ir dārgāks un svarīgāks, nekā mokas ar kādu grāmatu. :)
Lai arī šogad kopsummā sanāca nostaigāt mazāk kilometru, tomēr forši, ka esmu atklājusi sev rogainingu. Jau zinu, ka 5.janvārī atkal ar Ilzi dosimies trasē Tukuma apkārtnē. Un tad vēl ir vairāki plānos. :)
Darbā daudz un dažādi notikumi. Pilngadība. Daudz projektu, vēlēšanu tuvums un rezultāti. Ir interesanti.
Gads kopumā ir tomēr vairāk ar "+" zīmi. Ir labi, ka paši tuvākie ir dzīvi un veseli. Ir žēl, ka aizgājuši ir man svarīgie, bet tāds ir dzīves ritējums.. Tur neko nevar mainīt.
Šodien viss ir labi. Un tas ir galvenais!
Lai laimīgs, veiksmīgs un veselīgs nākamais!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 17th 2024, 2:44 am GMT.