smth
otrie Ziemassvētki 
26th-Dec-2018 07:34 pm
1226

Ir tomēr forši pamosties pie vecākiem mājās, kad visi tuvākie mīļie ir blakus. Ir forši pamosties pie eglītes, kuras gaismiņas mirdzējušas visu nakti. Ir svētku burvīgais, pasakainais rīts! Vienkārši lieliski!
Atkal sanāca lēnais brīvdienu rīts. Izpļāpājāmies ar mammu un tēti par vakardienas pasākumu. Ja iepriekšējās dienās mamma jutās ne pārāk labi, tad šodien līdz vakaram jau kļuva nedaudz labāk. Domāju, ka tas viss stresa dēļ. Katrs tāds pasākums tomēr ir krietns pārdzīvojums šādā vecumā.
Tētis izstāstīja, ka kaimiņi novērtējuši salūtu un uzreiz sapratuši, ka tas ir mūsu roku darbs. :)) Forši! :)
Brauciens uz Rīgu jau sanāca krietnā pēcpusdienā. Diezgan daudz sanāca braukt pa tumsu, bet divatā tomēr ir foršāk. Patīk man kopā ar Ž.kaut kur braukt. Ir labi kopā paklusēt, ir labi papļāpāt par daudz un dažādām lietām. Ir labi kopā būt.
Un vēl šodien piedzīvojām smuku saulrietu Pļaviņās.

plavinas261218

Braucot cauri Pļaviņām, nodomāju, ka jāaizbrauc pie vectēva kādu reizi. Vienkārši nolikt svecīti, jo tā jau katru reizi, kad braucu cauri Pļaviņām, domāju par viņu..
Māsiņas mūs sagaidīja ar attieksmi: "Vergi atgriezušies!". Esam izēdušas konservus, dodiet vēl! :) No vienas puses nedaudz skumji, bet no otras - mēs jau ikdienā viņas tik daudz murcīt varam, ka nevaram sūdzēties.
Bija labi Ziemassvētki. Mierpilni, gaiši, sirsnīgi, ģimeniski.. Ir ļoti laba sajūta! Gadu atpakaļ man jau bija kreņķis par Duksi. Un Ž.māsas vīra beru organizēšana.. Ai, gadu atpakaļ nebija labi, un tāpēc vēl jo vairāk novērtēju to, ka šogad, šobrīd viss ir labi.
This page was loaded Apr 23rd 2024, 11:02 am GMT.