smth
ceturtdiena un piektdiena 
21st-Dec-2018 10:26 pm
Vakar

1220

Vakar bija grūta diena. Boss atkal iemanījās izēst smadzenes. Es apbrīnoju viņa spēju izsūkt visu enerģiju. Vai arī vienkārši sākās migrēna, tāpēc man likās, ka visu manu enerģiju vampīriņš izsūc. Nezinu.
Vienmēr pasmaidu par to, ka cilvēki vēro čika laikus, bet vakar tiešām bija čika laiks un es vienu vēstuli diezgan ilgi mocīju - vārdi negribīgi virknējās. Tomēr labi, ka viss izdevās un vēstule jau vakar aizgāja pie adresāta.
Pēc darba aizgāju nopirkt kolēģiem dāvanas. Bosam un Jolantu ar Māru nopirku dažādas foršas ēdamlietas, ar ko palutināt savas garšas kārpiņas. Astrai dāvanu karte, jo zinu, ka viņu tas visvairāk iepriecinās. :) Līgai dāvana ir sagatavota, bet gaida savu iznācienu. Ceru, ka pirms Jaunā gada vēl pagūšu pie viņas aizbraukt.
Tā kā galva čīkstēja, enerģijas nebija, aizgāju gulēt jau ap astoņiem vakarā.

Šodien

1221

Galva džinkstēja visu dienu, līdz vakarā tomēr nolēmu iedzert zāles. Pagulēju nedaudz un..kļuva labāk! Šoreiz kaut kāda neierasta tā migrēna bija. Sāpēja pretējā pusē, sāpēja ne tā, kā parasti.. Un vispār brīnījos, ka nedēļu pēc iepriekšējās lēkmes atkal kārtējā ir klāt. No otras puses, saprotu, ka pēdējais mēnesis diezgan saspringts bijis, tāpēc arī lēkmes ir kļuvušas biežākas.
Darba diena sanāca pavisam īsa. Apdāvinājām viens otru, pasēdējām pie bosa ar tējas un kafijas krūzēm, papļāpājām. Pēc tam aizgājām uz kopīgo pasākumu. Ļoti gaidījām vērtējuma rezultātus.. un.. mums izdevās! Mūsu departaments tika atzīts par labāko! :) Patiesībā skaidrs, ka tas ir mūsu kabinets, kas izvilka visu vērtējumu. Mēs tiešām ar Astru ļoti centāmies, mēs tiešām ļoti cerējām. Un ir tiešām patīkami, ka mums izdevās! :)
Pēc šī pasākuma ātri skrēju uz frizētavu. Pirmssvētku laikā katra klienta kavēšanās ir nelāga lieta. Paķēru kastīti mafinu pa ceļam, lai var iepriecināt savu frizierīti. ;) Un forši ir tas, ka viņa atzina, ka agrāk, kad mafinu ceptuve bija Blaumaņa ielā netālu no salona, viņa ik pa brīdim tur gāja kādu nopirkt, bet tagad vairs nav pa ceļam. Tiešām nopriecājos, ka esmu tik labi ietrāpījusi ar šo dāvanu.
Matus turpinam krāsot gaišākus. Tā kā apakšējie ir nedaudz tumšāki (tur vēl savējie ir, kas negribīgi ņem pretī gaišo krāsu, salīdzinot ar sirmajiem), krāsojām pamatā saknes un apakšējos. Rezultāts ir foršs! Sapratu, ka turpināsim vēl nedaudz gaišināt matus - vēl kādas divas trīs reizes. Pēc tam skatīsimies, kāds būs rezultāts. Ja būs labi, tad pie tā arī apstāsimies.
Pēc frizētavas nopirku iesaiņojuma materiālus un atklātnes. Šogad nolēmu visiem uzrakstīt atklātnes, jo tas ir kaut kas patiešām paliekošs. ;) Pie reizes arī pasūtīju kliņģeri. Pakaļ jāiet būs 24.decembrī pēcpusdienā. Jā, sanāks, ka dienu būs pastāvējis, bet šie kliņģeri jau diezgan labi uzvedas. Noliksim vēsākā vietā, lai sagaida savu zvaigžņu stundu. Nu, ko lai dara, ka mamma savu jubileju svinēs tieši Ziemassvētkos, kad neviena konditoreja negrib vērties agri vaļā. Un tas ir tikai saprotams un atbalstāms, jo arī tiek cilvēki, kas strādā konditorejās, ir nopelnījuši sev garākas brīvdienas. :)
Vakarā noskatījos filmu "Alpha" (2018). Ž.ieteica noskatīties, sakot, ka filma tiešām ir forša. Skatījos, pāris vietās apraudājos, bet galu galā varu teikt, ka tiešām forša filma! Man patīk tādas foršas filmas par cilvēkiem un zvēriņiem. Par ko tad ir filma? Par cilvēka un vilka satuvināšanos un draudzību. Pēc filmas pasmējos, ka tagad vajag filmu, kas parādīs, kā cilvēks un kaķis satuvinājās. ;))
Eh..labi, ka galva nesāp. Un slikti, ka es tik vēlu sapratu, ka tā ir migrēna, nevis vienkārši galvas sāpes.
This page was loaded Apr 26th 2024, 9:36 am GMT.