smth
pēdējā pirmdiena kā darba diena šajā gadā jeb steidzam pabeigt 
17th-Dec-2018 09:50 pm
1217

Šodien tiešām diena "steidzam pabeigt" zīmē. Dažādās nozīmēs.
Tā kā izrādījās, ka mūsu māju vērtēs tikai rīt un vērtējums būs visam departamentam kopumā, tad šodien abas ar Astru ķērāmies klāt izgriešanas un līmēšanas darbiem. Atkal griezu rūķus, egles, karameļkociņus, jo bija jāpagūst izrotāt arī Jolantas un Māras kabinets. Saprotu, ka abām meitenēm šobrīd uz to nemaz nenesas prāts dažādu iemeslu dēļ, bet mēs abas ar Astru esam apņēmības pilnas un ceram uz uzvaru, tāpēc variantu nemaz nav. Ja gribam saņemt balvu, tad ir jācenšas! Pasmējos Astrai par to, ka labi vien ir, ka man patīk griezt ar šķērēm, bet viņai nav iebildumu pret līmēšanu, līdz ar to katra darījām to darbiņu, kas ir patīkams. ;)
Pie reizes arī pabeidzām gaiteņa rotāšanu. It kā jau viss bija gatavs, bet kāds "labvēlis" bija pielicis klāt neiesaiņotu tējkannas kasti. Izvilku saiņojamo papīru un ātri paslēpu to nesmukumu. Nu, arī gaitenis būs glīts.
Šodien beidzot mierīgā garā varēju pieķerties arī komandējuma atskaites uzrakstīšanai. Mēnesi nebija laiks to savest kārtībā, jo visu laiku kaut kas steidzamāks bija darāms, visu laiks kāds paraustīja. Šodien darbu secību pati izvēlējos un visu arī izdarīju, ko plānoju. Atskaite uzrakstīta, kaudze epastu atbildēta,sašķiroju daļu no epastiem. Ir laba sajūta, kad darbi pakustās uz priekšu.
Kas vēl? Šorīt bija neforšs sapnis. Ž.mamma zvanīja un teica, ka Ž.ir miris. Fui, slikts sapnis!
Bet, lai nav uz tik nepatīkamas nots, uzrakstīšu kaut ko patīkamāku. Izdomāju, ka pēc Ziemassvētkiem ir vairākas labas dienas, kad varētu aizbraukt pie draugiem ciemos. Jā, sirdī viņi visi ir tuvi un mīļi, bet kaut kā reti satiekamies. Jāpiezvana būs Sanitai un Zajcam, jāpajautā, kādi viņām plāni. :) Un vēl zinu, ka pie Līgas arī jāaizbrauc.
Ak, jā! Šodien pārsteidza viena kliente. Pievakarē zvans. Pazīstama balss. Kliente, kas kādreiz ir nākusi uz manis vadītajiem semināriem un šobrīd izmanto iespēju pakonsultēties. Tā un tā, viņiem ir pasākums Splendidā - koncerts Ziemassvētku noskaņās. Lūk esot divi ielūgumi. Atteicu, jo man bija citi plāni. Pat ja nebūtu citu plānu, vienalga atteiktu, jo tā nav pareizi.
Kādi plāni bija šovakar? Palīdzēt sagatavot Ž.visus papīrus, lai dabūtu sertifikāciju. Vispār nedaudz sviests ir ar to psihologu sertifikāciju, bet..nav jau variantu. Kas jādara, tas jādara! :))
Comments 
19th-Dec-2018 01:15 pm
Hmm... Es tieši šonakt sapņoju, ka man mamma saka, ka tēva māsīca nomirusi. Bet esot gan vēl dzīva.
Kaut kādi jocīgi tie sapņi dažkārt!
19th-Dec-2018 01:51 pm
Man šķiet, ka šoreiz šis mans sapnis bija tādēļ, ka pirms gulētiešanas tieši par to aizdomājos, ka nekad nezini, kurš būs tas brīdis, kad kāda svarīga un mīļa cilvēka vairs nebūs tev blakus.
Bet vispār..šādi sapņi izraisa tādu zināmu neomulības sajūtu..
This page was loaded Mar 29th 2024, 11:46 am GMT.