smth
īsā piektdiena 
14th-Dec-2018 09:25 pm
1214

Kā man patīk šīs īsās piektdienas! Ar prieku dodies uz darbu, lai ātri visu apdarītu un tad kārtotu savas personīgās lietas.
Darba šodien nedaudz pusjukusi diena, jo kaut kādus darbus nedaudz apgrābstīju, vēl ar Astru abas centāmies pabeigt kabinetu rotāšanu, jo pirmdien jau sāksies vērtēšana. Vispār..šogad mēs tiešām no sirds pacentāmies, lai būtu forši. Pašām prieks un ceram, ka arī pārējiem patiks. :)
Pēc darba aizskrēju uz Brain Games pakaļ pasūtījumam. Tiesa, izrādījās, ka Patanka jau kopš vasaras vairs nav pieejam. Interneta veikalā maldīga informācija ir. Nu, neko - atmaksās man naudu. Labi vien ir, ka Azul man bija kā variants paredzēts. Būs Luetai ar Sergeju nevis istabas un āra spēle, bet tikai istabas spēles. ;) Ceru, ka tādas viņiem tiešām nav un ka viņi priecāsies.
Sabotierus paņēmu it kā sev, bet tajā pat laikā ļoti labi apzinos, ka Ilveram tā varētu tīri labi patikt. Atrast vēl vienu draugu, ar kuru šo spēli spēlēt viņam varētu būt vieglāk, nekā atrast trīs draugus. :D
Ko es šodien vēl sastrādāju? Ja godīgi - neko īpašu. Noskatījos tos raidījumus tv, kurus pa nedēļu nebija laiks un spēks skatīties. Labi, ka ir tāda lieta kā tv arhīvs - parakņājies un atrodi visādus interesantumus.
Bet vispār.. nogurums pa trīs nedēļam ir krietns iekrājies. Visu laiku cerēju, ka nākamā nedēļa būs mierīgāka, bet.. pirmdien un otrdien boss būs komandējumā, trešdien man SDLK, ceturtdien - divas sanāksmes. Pagaidām tikai nākamā piektdiena solās būt jauka. ;)
This page was loaded Apr 27th 2024, 4:06 am GMT.