smth
darbs, darbs, darbs 
10th-Dec-2018 08:25 pm
1210

Tie, kas vēlu skatās kino, tie visu dienu jūtās neizgulējušies. Darbā bija grūti. Bet filma laba, daudz par to domāju. Slidošana ir viens no tiem skaistajiem sporta veidiem, kas meitenēm ļoti patīk..Kādā brīdī pat nedaudz novērsos no darba - apskatīju pāris numurus Keriganas un Hārdingas izpildījumā. Nu, smuki! :)
Darbā šodien darīju darbus, kas darāmi, bet krietni lēnāk nekā parasti. Miegainība pie vainas. Pat kafija man nespēj dod mundrumu. Nu, tur tak pat ezim skaidrs, ka vajag izgulēties un tad varēs labi pastrādāt!
Ja godīgi, tad ir nedaudz stress par rītdienu, jo no RAKUS atnāca ziņa, ka ārsts man ir 5, nevis 4 vakarā. Ja tā, tad nepagūšu uz mājām pārģērbties priekš teātra. Līdz ar to šodien jāizdomā kā saģērbties, lai ir ērti gan pa darbu, gan pie ārsta, gan uz teātri.
Bet vispār jūtos ļoti, ļoti nogurusi. Laikam neizgulēšanās pie vainas, ka jūtos tik pārgurusi.
Ejot no darbu, domāju par to, ka gribas gaļu un tomātus. Tik konkrēti un tik ļoti. Nedaudz neparasti pat likās, jo es taču neesmu izteikts gaļēdājs. Mājās atnākusi, izvilku no ledusskapja sautēto meža gaļu un mammas tomātus savā sulā. Ideālas vakariņas! Ž.vēl ielēja glāzi vīna.. Kļuva mierīgāks prāts nedaudz, bet vienlaiks arī vēl miegaināk.
Jāiet gulēt. RĪt būs nogurdinoša diena.
This page was loaded Apr 16th 2024, 11:26 am GMT.