smth
Commenting To 
3rd-Dec-2018 08:22 pm - pēc nogurdinošas dienas uz pastu!
1203

Jūtos pārgurusi. 9,5 h gara darba diena. Pilna diena un vēl bez pusdienām. Rīt Saeima - KPV LV frakcijas sēde un SDLK, bet šodien kaudzi iepalikušo darbu izdarīju. Tas, protams, ir labi, bet jūtos tiešām iztukšota. Beidzot nosūtīju epastu Jelenai ar vienu Latvijas likuma tulkojumu, uzrakstīju atbildi par darba samaksu, uzfrišināju runu par sociālo dialogu ceturtdienas pasākumam, nosūtīju precizējumus ziņojumam par ğimenes politikas ieviešanu iepriekšējā periodā, postinga jautājumi utt. Tiešām daudz ir izdarīts.
Labi, ka pusdienas šorīt no mājām biju paņēmusi. Tomēr 2 vālītes tvaicētas kukurūzas bija gana labas pusdienas šajā trakajā dienā.
Patīk Astras rosība saistībā ar kabinetu rotāšanu Ziemassvētkiem. Viņā tiešām no sirds cenšas un izdomā, un atrod visādus šablonus, ko varam izmantot sava kabineta rotāšanai. Super! Man gribētos vairāk iesaistīties visā šajā, bet..darbi, darbi ievelk mani. :( Diemžēl.
Šodien bija iecerēts kino vakars ar Rūtu, bet viņa saslima (noķēra angīnu), līdz ar to kino atcēlās. Žēl, jo tā būtu ļoti laba atslodze pēc smagās darba dienas.
Lai arī negribējās, tomēr piespiedu sevi šodien aiziet uz pastu. Pirmās 25 minūtes bija grūti iet, jo fiziski un emocionāli iztukšota. Centos izdomāt visādas atrunas, lai varētu doties mājās uzreiz, nevis iet uz pastu. Bet sapratu, ka ir jāiet. Turklāt, jo ilgāk gāju, jo lielāku prieku noķēru. Kustība rada prieku! Kustība rada enerģiju! Neskatoties uz to, ka bija slidens, sīks lietus ļīņāja un kausēja sniegu, tomēr ir labi tā iziet garākā pastaigā. Būs jāatsāk garās pastaigas.
Vēl nedaudz par māsiņām. Puša no rīta nedaudz pārsteidza. Pamodos no tā, ka kāds man aiz muguras kasīja segu. Biju pārliecināta, ka tā ir Triša, tomēr, pagriežoties, ieraudzīju Pušu. Ietrausās zem segas pie manis, nedaudz pagulēja un atkal devās savās gaitās. Bet Triša vakarā nāca zem segas pagulēt. Tā viņas uz maiņām tusē ar mani. Vispār Puša jau kuro vakaru vairāk gar mani beržas, un es par to tikai priecājos. Atkal un atkal varu atzīt - forši man kaķīši gadījušies.
Un vēl.. Šodien tētim dzimšanas dienai grāmatas pasūtīju. Jācer, ka līdz nedēļas beigām saņemšu. Vēl skatos, ko varētu paņemt līdzi sestdien - kliņģeri? Zivis? Mamma jau teica, ka kliņģeri nevajag, ka viņa pati uzcepšot kādu plātsmaizi, bet es zinu, ka Mārtiņa beķerejas augļu kliņģeris tētim garšo un viņam ir dzimšanas diena. Tāpēc viennozīmīgi viņš ir jāiepriecina! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 1:42 pm GMT.