smth
Commenting To 
30th-Nov-2018 09:23 pm - ar vīna glāzi un seriālu
1130

Nedēļa tiešām bija ļoti nogurdinoša. Šodien nesanāca tik īsa piektdiena, kā vajadzētu būt. Uz ātru roku pārskatīju Brexit līguma tulkojumu. Ko varēju, izķēru, bet pašai pārliecība nav, ka tiešām visi termini ir pareizi lietoti visās teju 600 lapās. Pēc tam izskatīju Dublinas fonda jaunā regulējuma tulkojumu. Vairākās vietās salaboju, šur tur pakomentēju. Skatot visus šos tulkojumus, man vienmēr ir iekšējais jautājums par to, cik daudz es tiešām varu skaistāk, latviskāk pārveidot tekstu. Juridiskā valoda, protams, uzliek zināmu rāmīti, tomēr nevajadzētu dokumentus tādēļ pārvērst par nelasāmiem. Lai gan atzīšos godīgi, pamatā es vienmēr izmantoju angļu tekstu, bet latviešu tulkojumus ņemu līdzi uz tām sanāksmēm, kur savādāk nevar.
Mājās atvēlos nogurusi. Labi, ka ir krietns daudzums pārtikas mājās sagatavots. Var neko negatavot. Tāpēc nolēmu šo vakaru absolūti dīkdienīgi pavadīt - ar glāzi vīna un seriālu. Krienu brīdi biju iepauzējusi ar filmu un seriālu skatīšanos datorā, tagad, pārejot uz citu datoru, kuram normāli skaņa strādā, atkal varu skatīties filmas tādā ātrumā, kā man patīk.
Šovakar noskatījos pāris sērijas "Scandal". Pēdējo sezonu pavasarī biju atstājusi pusratā. Skatījos un sapratu, ka kaut kur zūd tas īpašais knifiņš, kas liek skatīties nākamo sēriju. Šobrīd vairāk jau ir automātiska skatīšanās, lai būtu visas sērijas noskatītas un būtu miers. Pabeigšu šo seriālu, būs jāatrod kāds cits, ko skatīties. :)
Bet vispār.. jūtos ļoti nogurusi. Šī nedēļa mani ir ļoti iztukšojusi. Ceru, ka brīvdienās varēšu izgulēties un kārtīgi atpūsties.
Ak, jā! Par māsiņām. Arī šovakar Trišu varēja vairs netīt dvielī. Vienkārši priekšķepas pieturēju un viss. Malacis kaķītis! Pušas degunu joprojām aptaustām, gadījumam ja nu kas. Pagaidām viss kārtībā. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 25th 2024, 2:09 pm GMT.