smth
pārdomu pilna trešdiena jeb smalkais sniegs mani dikti iepriecina 
21st-Nov-2018 09:45 pm
1121

Bilde nav manis bildēta, jo knaģi salst, bet dienas īpašie mirkļi bija no rīta, ejot uz darbu, un vakarā, atgriežoties. Tik ļoti jau biju sākusi ilgoties pēc sniega. Un, neskatoties uz aukstumu, tomēr ir forši, ka snieg. Un jo īpaši patīk skatīties kā snieg tieši gaismās - auto vai lukturu. Labāk vari novērtēt snigšanas ātrumu un skaistumu. :)
Bet visādi citādi - darbīga darba diena. Krietna kaudzīte darbu man ir iekrājusies. Kamēr boss nav aizbraucis komandējumā, centos aizlaist vairākas. Labi, ka izdevās. Tas, kas izdevās man, diemžēl neizdodas tik labi meitenēm. Visām sāk rasties sajūta, ka viņš speciāli moka vēstules, likdams kaut ko svītrot un papildināt nemitīgi. It kā cenšas novilkt laiku, lai no mūsu stāva šīs vēstules izietu ar manu parakstu. Astra šodien jau esot paraudājusi viņa kabinetā, jo viņš nekādi nevar izlaist vienu īso vēstuli Satversmes tiesai. Manuprāt, īsti normāli tas nav.
Kas vēl? Joprojām krietni vairāk piedomāju par to, ko ēdu. Pēdējās analizēs ar zemo dzelzi lika aizdomāties. Tagad pusdienās man regulāri ir vinegrets un svaigo kāpostu salāti. Vakariņās šovakar gan ābolu-burkānu-apelsīnu sulu pagatavoju, gan zupu uzvārīju. Pašai ir nenormāls prieks par to, ka gribas gatavot atkal, ka ir spēks to darīt. Riebjas, ka pēc darba mājās atvelcies kā beigta lupatiņa.
Vēl neliels kreņķis ir par to, ka i-herb divas paciņas ir kaut kur iestrēgušas. Redzu, ka Rīgā tās ienāca jau pagājušās nedēļas laikā, bet paziņojumu es joprojām neesmu saņēmusi. Negribas, lai manas paciņas iekārtos muitā.
Olga atgādināja, ka drīzumā būs jāpasūta dažādi labumi no cocooncenter. Pavisam nedaudz no pagājušā gada pasūtījuma labumiem man ir vēl lietošanā ir, bet nu melnās piektdienas ietvaros jauni krājumi jāveido. :) Ilgākam laikam būs miers. Noteikti zinu, ka gribēšu vairākas lietas no Weleda. Sastāvi labi, smarža produktiem forša. Jā, varbūt padārgi, tomēr ar atlaidi tomēr sanāk izdevīgāk tas prieks.
Māsiņas tādas bezgala mīļas. Nevaru beigt priecāties. Un katru reizi, kad priecājos, atceros to īpatnējo sapni, ko nosapņoju pēc tam, kad mirušajam Duksim prasīju kādu zīmi - ņemt abas vai tikai vienu. Foršus kaķus man Duksis savā vietā atsūtīja. Ļoti daudz prieka mums abiem ar Ž.šie kaķīši ir atnesuši.
Nogurdinoša šī diena ir bijusi. Jūtos tomēr sagurusi. Un nosalusi arī. Ir pilnīgi skaidrs, ka no plānās dūnu jakas jālien ārā un jāģērbj apavi ar biezāku zoli. Plānie zābaki jāieziemo - pavasari vēl noderēs. Ziema ir klāt!
This page was loaded Apr 25th 2024, 9:02 am GMT.