smth
sanāksme, lidojums... 
14th-Nov-2018 11:30 pm
1114

Gulēju labi. Pašai pat pārsteigums par to. Jā, sākumā bija nedaudz neomulīgi, ka istabas ārdurvis tik tālu no gultas, bet labi, ka otrajā istabā atstāju mazo gaismu, līdz ar to bija laba gulēšana.
Iepriekšējā reizē, kad šeit nakšņoju, nebiju aizgājusi brokastīs. Šodien aizgāju un sapratu, ka brokastis šeit ir ļoti labas. Ir gan tradicionālie broakstu ēdieni, gan arī, piemēram, tvaicēti brokoļi. Paēdu ātri un gardi - brokoļi ar gaļas bumbiņām un cīsiņiem, augļu kokteilis, apelsīnu sūla, kruasānas un biezpienmaizīte. Tiešām gardi!
Tā kā krietnu brīdi nebiju bijusi Boršetes centrā, tad izgāju savlaicīgi. Rindas pie ieiešanas nebija pārāk garas, tomēr pagaidīt kādu brīdi vajadzēja.
Pa ceļam augšā uz zāli, satiku Ildiko no Ungārijas. Izrādījās, ka viņa jau vakar šeit bija - esot bijusi sanāksme par darba laiku. Interesanti, interesanti. Es neko neesmu dzirdējusi par tādu, boss arī neko neteica. Hmm...incanti, ka tās par sanāksmi bija..
Darba grupas sanāksme šoreiz diezgan interesanta bija. Saturīga. Pat nedaudz žēl bija, ka jādodas ātrāk uz lidmašīnu. Bez maz vai sāk likties, ka tas ir normāli atlidot iepriekšējā vakarā un lidot atpakaļ nākamajā rītā - tā lai nav nekādas steigas, lai neko nekavētu. Bet gan jau mums uz vietas būs kāds, kas teiks, ka tas nav ok.
Pusdienslaikā izskrēju līdz tuvējam veikalam, lai nopirktu šo to mājiniekiem un sev pusdienas. Sasmējos, ka šoreiz arī kaķiem paņēmu našķīti. Pirmo reizi 15 gadu laikā kaķiem vedu kaut ko no komandējuma. Tā jau ir stadija! :D
Pusdienas apedu Leopolda parkā. Saulīte spīd, silti, putniņi diedelē maizīti. Super! Turklāt Briselē vēl tik skaists rudens! Krāsainās lapas, siltums.. Tāda forša atgriešanās septembrī! Lieliski!
Vēl šodien atskārtu, ka patiesībā kleitas man tik ļoti sāk patikt, ka varētu teju katru dienu tā staigāt. Turklāt ļoti sāk kāroties valkāt arī brošas. Vairākas jau ir, bet gribas nopirkt vēl, lai var mainīt atbilstoši noskaņojumam. Tas laikam jau ir vecums. :D Lai gan.. ja tā padomā, man bija reiz tāds brīdis, kad brošas tika izmantotas diezgan bieži. Pārmaiņas ir nepieciešamas! Un, ja ļoti kaut ko gribas, tad tas arī jādara. Negribu krelles un ķēdītes, un kaklarotas, lai iet brošas! :)
Braucu ar busu uz lidostu un priecājos par saulrietu. Bezgala skaists. Sākumā debesis dzeltenes, pēc tam nāca klāt gan sārtie, gan zaļganie toņi. Tāāāādas skaistas debesis! Tiesām nedaudz žēl, ka noslinkoju un neizvilku ārā telefonu, lai šo skaistumu nobildētu. Kaut kas tajās mākoņu un saules vakara un rīta rotaļās ir. Cilvēkiem patīk šīs krāsu un formu spēles. Ne viens vien arī šodien tvēra savu telefonu, lai nobildētu debesis.
Lidojums. Njā, jāatzīst, ka pēdējie lidojumi tādi nedaudz nervus kutinoši ir. Šovakar viss sākās tik forši - liela lidmašīna, pustukša. Idille. Kad pusceļu jau bijām nolidojuši, sākās gaisa bedres. Sākumā nedaudz, bet vēlāk jau pamatīgākas. Liels pretvējš (vairāk nekā 150 km/h), gaisa plūsmas tricināja lidmašīnu. Pilots pat pieņēma lēmumu nedaudz samazināt lidojuma augstumu. Aptuveni 400 km bija diezgan nepatīkami. Bet labi, ka viss beidzās labi. Sveiki un veseli atkal esam mājās.
Kaķi pārlaimīgi mani redzēt. :) Un man prieks, ka kaķīšiem našķīši garšoja. Abas (gan Triša, gan Puša) pat slēpa našķīšus, pa kluso ēda, lai tik māsa neapēd. ;)) Tagad zinu, ka šādus našķus var viņām atvest. :)
Bet nepatīkamais ir tas, ka neskatoties uz to, ka gulēts ir normāli, galva čīkst. Sadzeršos ūdeni un cerēšu, ka migrēna šoreiz aizskries man garām. Mamma man šodien teica, ka manai galvai nepatīk ceļojumi. Atbildēju, ka galvai nepatīk nevis ceļojumi, bet lidojumi. Ceļojumi mums patīk! :))
Jūtos nogurusi. Ļoti. Bet ir labi mājās.
This page was loaded Mar 28th 2024, 5:42 pm GMT.