smth
sanāksme, lidojums..  
3rd-Oct-2018 11:56 pm
1003

Man tomēr ļoti patīk komandējumi, kad ir -1 stunda. Vari nedaudz ilgāk pagulēt, vari lēnāk sakrāmēties darba dienai. Lai arī naktī vairākas reizes modos, tomēr izgulējos ļoti labi. Un prieks, ka galvu nedaudz atlaida. Skaidrs, ka šī diena būs vieglāk pārciešama.
Lai arī brokastis bija ietvertas, tomēr tā arī neaizgāju, jo vakardienas pica vēl atgādināja par sevi. Iedzēru kafiju, sakrāmējos mierīgi un izčekojos.
Labi, ka pasākums notiek šajā pašā viesnīcā - nekur nav jāskrien - uzbrauc tikai astotajā stāvā un miers. ;)Tā kā bija vēl laiks, iedzēru kafiju un nopriecājos, ka ir pieejami augļi, maizītes, musli batoniņi, sulas un ūdens. Ja nu uznāk bads, tad var iziet un uzpildīt savas baterijas. :)
Pirms pasākuma pasmaidīju, jo atkal daudz pazīstamu seju - daļa ir no lielās ekspertu grupas, daļa ir tādu, kas darbojas arī ar ILC. Tomēr lielākā daļa ir jaunas sejas, jo jaunā regulējuma pārņemšana ir praktiska lieta, nevis zilo mākoņu stumdīšana. Ja par saturisko pasākuma daļu, tad jāatzīst, ka šis tiešām savā izpildījumā ir trend-2. Jautājumi izskan, bet tiešu atbilžu tā arī nav,vai arī vienkārši izliekas jautājumus nedzirdam. Diemžēl.
Ņemot vērā to, ka pasākums bija viesnīcā, vismaz viens mazs prieciņš bija - pusdienas. Patīkams pārsteigums - atšķirībā no Sofitel pasākuma, šajā bija daudz dažādas zivis un daudz zaļumu un dārzeņu. Lieliski! :))
Tā kā pēc pusdienām vēl bija nedaudz brīvs laiks, aizjoņoju līdz tuvējam C&A. Biju jau aizmirsusi, ka Briseles C&A tāds brūni-zili-zaļās krāsās ir. Pietrūks spilgtā, priecīgā. Kāda publika, tāds arī piedāvājums..
Pasākuma pēcpusdienas daļa izvērsās krietni interesantāka, jo katrs centās izstāstīt savu sāpi, savas problēmas un idejas, kā cenšas šīs lietas risināt. Nebiju iedomājusies, ka tik ļoti var diskusijās iestrēgt uz svētku dienu apmaksu vai kompensēšanu. Kuras valsts svētku dienas piemērot, kā apmaksāt, kā piešķirt atpūtu.. Bah.. problēma uz līdzenas vietas! :)
Tā kā diskusijas bija interesantas, atliku iešanu uz vilcienu līdz pēdējam brīdim. Ja sākumā biju domājusi, ka uzreiz pēc četriem došos lidostas virzienā, beigās izvēlējos ekspresi, kas desmit minūtēs aizved līdz lidostai un ierodas piecos vakarā. Labi, ka ir online saraksts telefonā pieejams - skaties, kā atiet vilcieni un vari saplānot savu braucienu maksimāli efektīvi. Ideāli!
Pārsteidzošā kārtā ļoti ātri tiku iekšā lidostā. Rindas bija tik īsas un mantu kontrole šoreiz bez kādas aizķeršanās. Atkal jāsaka - viss ir ideāli! :) Un šoreiz atkal biju stipra bez jelly belly un gardajiem cepumiem atgriezot mājās. :D Toties nopirku Ingai un Jurim ciemakukuli - no dārgā gala šokolādes končas un alus. :) Vismaz vairs nebūs jāprāto, ko ņemt līdzi - viss ir!
Lidojums mājās.. Mjā.. Pirms lidojuma mūs brīdināja, ka lidojuma laikā var būt vairākas vietas, kur būs gaisa bedres. Bet viss bija mierīgi. Toties nolaišanās Rīgā bija salīdzinoši skarba. No Liepājas līdz Rīgai ceļš bija aptuveni 40 minūtes ilgs. Nolaižoties lidmašīna lēkaja ne tikai augšā-lejā, bet arī šupojās no vieniem sāniem uz otriem. Dažas kundzes pat sāka kliegt aiz izbīļa. Manā pieredzē tiešām šī bija visskarbākā nosēšanās. Un saprotu, kādēļ liela daļa pasažieru aplaudēja šoreiz pilotiem. Viss labi, kas labi beidzas.
Mājās ieradāmies vēlāk nekā biju paredzējusi. Lai arī mantu nebija daudz, tomēr ilgi krāmējos. Nu, ko..vēl nedaudz jāsakopjas un jāiet gulēt.
This page was loaded Apr 20th 2024, 5:51 am GMT.