smth
Commenting To 
7th-Oct-2018 11:19 pm - nedēļas nogale
Uh, kas par piesātinātu nedēļas nogali bija!

Sestdiena
1006

Ārkārtīgi piesātināta diena. Izgulējāmies, es aizgāju izdarīt savu izvēli un devāmies ciemos. :)
Vispirms Leo un Saulkrasti, tad Inga ar Juri un Rīga. ;)
Tik lieliski pavadījām laiku abās vietās. Katrā savādāk, bet vienlīdz sirsnīgi un mīļi. ;)
Leo, Tev ir tik burvīga mamma! Vienkārši mīļuma kalngals! Esmu iemīlējusies viņā! :)))
Nedaudz pārsteigums bija par to, ka Inga ar Juri piedāvāja kādā brīdī samesties kopā un kaut kur aizbraukt atpūsties. It kā jau divatā nav slikti, bet, kā Inga teica - kompānijā tomēr jautrāk. :) Kāpēc gan ne? Jau projām ejot, nosmējāmies, lai Inga meklē biļetes un divas nedēļas pirms brauciena pabrīdina, ka jāņem atvaļinājums. :D
Patiesībā jutos nedaudz pārsteigta, ka mēs līdz pat diviem naktī pie Ingas ar Juri bijām - pļāpas par dzīvi, aperols un vēlēšanu iznākuma apspriešana.
Bija tiešām izcila diena. Jo satikām bezgala sirsnīgus, jaukus, mīļus cilvēkus. Turklāt milzīgs pluss bija tas, ka bija bezgala silta, saulaina diena. Ne oktobrī. Drīzāk septembra sākums. Šogad vispār vasara un rudens ne tādi kā parasti. Silti un saulaini. Un tas man ļoti iet pie sirds. Jā, uz Ziemassvētkiem, nedēļas trīs, varētu būt sniegs, bet šāds sauss un silts, un saulains laiks man ļoti patiktu. Vismaz nebūtu rudens depresijas.


Svētdiena
1007

Tie, kas vēlu ierodas mājās, tie ilgi guļ. Tie, kas iepriekšējā dienā daudz ēd dažādus gardumus, tie saprot, ka brokastis 2 dienā ir ļoti ok. :D Un tie, kas iepriekšējā dienā saprāta robežās dzer vīnu un aperol spritz, tie nākamajā dienā nesūdzās par galvas sāpēm. :))
Šodien visu dienu pa mājām vien. Kaut ko nedaudz palasīju, nedaudz paskatījos tv un vakarā aizvedu savu auto uz servisu. Nedaudz stress ir par to, ko, izņemot to, kas jau ir konstatēts, vēl atradīs, bet vismaz šobrīd ir mierīga sirds, jo zinu, ka auto ir aizvests pie cilvēka, kas nedarīs neko tādu, kas nav jādara, kas izdarīs visu pēc labākās sirdsapziņas. Labi, ka mums ir Koļa. :)

Eh, laba nedēļas nogale bija. Man patika! Jābrauc ciemos biežāk pie draugiem un ģimenes! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 25th 2024, 11:07 am GMT.