smth
amerikāņu kalniņu diena 
14th-Sep-2018 11:27 pm
0914-2

Lai arī dienas noslēgums nav foršs, tomēr gribas priecīgo notikumu izvirzīt priekšplānā.
"S" Santai vārda dienā. :)
No rīta vēl izspiedām 7,5 litrus ābolu sulas. Nolēmu, ka vajag ne tikai bumbieru-ābolu sulu, bet arī tīru ābolu sula. Ziemā jau visas sulas dikti garšo. ;)) Pēc tam ar mammu nolēmām Ivaru ar saimi iepriecināt - sacepām lielu bļodu kartupeļu pankūku. Spainis kartupeļu pagalam. ;) Mūsmājās neviens nekad nav atteicies no kartupeļu pankūkām. Vājība... :)
Tā kā torti pie Lilitas biju pasūtījusi uz 17.00, tad diezgan savlaicīgi sākām posties ciemiem. Mani tiešām ļoti iepriecināja, ka gan mamma, gan tētis piekrita braukt. Ne tik bieži viņus kopā varu kaut kur izvilkt. Forši, ka šoreiz tā sanāca. ;) Un forši, ka arī Annas mamma atnāca. Līdz ar to Santai abas babas un djeds un krustmāte vārda dienu svinēt ieradās. Patiesībā forši pasēdējām, paēdām vakariņas, papļāpājām, pajokojāmies.. Ilvers ar Santu (kā jau parasti) man pielipuši, īpaši jau Santa. Atkal bija jāspēlē ar Santu - mājiņa un jaunās mēbeles rullē. Santa jau pasūtīja, ka tagad viņai vajag lielāku mājiņu un vannas istabas un virtuves mēbeles. Forši, ka bērnam patīk. Visi gan centās Santu apturēt viņas vēlmēs, bet es smēju un teicu, kam tad citam Santa prasa, ja ne krustmātei. :)
Bija tiešām lielisks vakars pie Ivara saimes. Un skaidrs ir viens - pie Lilitas tortes, kliņģerus, kūkas var droši pasūtīt - ir ļoti, ļoti gardas! :)) Malacītis viņa ir! :)
Izbraucām it kā diezgan sakarīgi - pēc astoņiem vakarā, bet mājās ieradāmies vien ap vienpadsmitiem. Auto pievīla. Pie pagrieziena uz Aizkalni sajūtu, ka siltums vairs nenāk salonā.. Iebraucu pilsētā un skatos, ka dzesēšanas šķirduma rādītājs jau ir uzlidojis debesīs. Apstājos pilsētā pie vecās bibliotēkas un zvanīju Ž. Izstāstīju situāciju, vēl piezvanīja Koļam.. Nekā priecīga - kaut kādu iemeslu dēļ tek ārā dzesēšanas šķidrums un vēl pieci km jātiek līdz mājām. Veikali jau slēgti, tuvākā degvielas uzpildes stacija kādu trīs km attālumā. Nolēmu, ka zvanīšu Luetai ar Sergeju, lai atved ūdeni un dod pajumti manam auto līdz rītam, kā arī aizved mūs visus trīs uz mājām.
Labi, ka viņi bija mājās, labi, ka viņi mums palīdzēja. Kreņķis, protams, krietns. Bet secinājām, ka tas ir labākais, kā viss varēja notikt. Labi, ka tikai piecu kilometru attālumā no mājām bijām spiesti apstāties. Labi, ka Lueta ar Sergeju bija mājās. Labi, ka motors neuzvārījās. Labi, ka man ir vēl nedēļu atvaļinājums..
Redzēs, ko servisā teiks.
This page was loaded Apr 19th 2024, 2:52 pm GMT.