smth
Commenting To 
31st-Aug-2018 09:00 pm - Piektdiena ar prieku un megabesi
0831

Piektdiena - īsā darba diena. Tas ir tik forši! :)) Tiesa, šoreiz nekāda īpaši īsā diena, jo pēcpusdienā svinējām Imanta dzimšanas dienu un Jolantas vārda dienu.
Par prieku man šoreiz pie mājas esošajā puķuveikalā dikti smukas rozītes nopirkās. :) Pašai megaprieks. Un, ja godīgi, gribas kādreiz vienkārši kaut ko līdzīgu nopirkt un ielikt vāzē mājās. :)
Kaut kā sanāca riktīgi sirsnīga pasēdēšana, jo īpaši tad, ka visa jaunatne aizgāja projām, bet mēs, vecie buki ar lielo stāžu šajā vietā, palikām pēdējie pie galda. :) Izjokojāmies, izsmējāmies.. Forši! :)Attiecībā uz galdu foršu ideju pameta - sāļās vēja kūkas, arbūzs, melone, šis tas no sieriem, gaļām. Super ideja! :) Kaut ko līdzīgu varētu arī savā dzimšanas dienā izpildīt. ;))
Pabrīdināju Astru par savu dzimšanas dienu. Tā kā iešu atvaļinājumā, tad atkal visi sēdēs un minēs, ko darīt. :) A tā - viss skaidrs - svinēšu. :))
Dienas nepatīkamais mirklis - kājas noberzu pamatīgi.Sen tā nav bijis. Tā ka baisi - līdz asinīm. Abas. I jaunās sandales noberze, i timberland auduma kurpītes. Pat nesapratu, kā tas sanāca. Mājās knapi atvilkos. Skaidrs,ka ar šādām kājām nekur nevaru iet. Žēl, ka pārgājiens aiziet gar degunu.. :(
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 3:11 am GMT.