smth
Commenting To 
26th-Jul-2018 11:24 pm - kā dienu sāksi, tā arī turpināsi..
0726

Reizēm dienas kā šī man patīk. No rīta viena sanāksme, pēcpusdienā otrā.. Ofisā parādies pavisam nedaudz, izdodas nedaudz pārslēgties no rutīnas uz kaut ko savādāku, jaunu.. Tomēr, kad daudz darāmā, tad šādas dienas man nemaz nepatīk, jo nevari piesēst pie darbiem, kas sakrauti kaudzītē gaida tavu uzmanību.
Ja godīgi, tad pēc aizvakardienas un vakardienas nedaudz bažījos par to, vai laba ideja ir doties uz Čiekurkalnu kājām. Tomēr pastaiga no rīta sanāca tīri patīkama. Labi, ka ir endomondo un pamanīju, ka Ilzei tikai nedaudz mani jāpagaida, lai no Miera-Senču stūra jau tālāk varētu doties kopā. Lai arī pieradusi esmu staigāt viena, tomēr kopā ir kaut kā foršāk. Mazāk koncentrējies uz to, cik tev vēl jāiet, uz to, kas apkārt notiek.. Ej, runā par dažādām foršām un interesantām lietām. :)
Sanāksme sanāca uz gana draudzīgas nots, jo galu galā visi viens otru pazīstam diezgan ilgu laiku, tāpēc arī visas kārtis ir atklātas, visus riskus un pozitīvās puses vari pateikt tieši, nedomājot par to, vai tā ir politkorekti. Mēs šo to jaunu uzzinājām un arī viņi šo to jaunu uzzināja. Bet nu skaidrs ir viens, tāda zibenīga risinājuma vienalga mums nav...
Kamēr devos atpakaļ uz darbu, piezvanīja Irēna par trešdienas pasākumu. Izrādās, ka grib prezentāciju uz 15-20 minūtēm. Teicu, ka iepriekš viņi bija iezīmējuši katram pa 7-10 minūtēm un tas tomēr ir nedaudz savādāk.. Ai, pilnīgi riebj, bet jāievelk vien elpa būs un jāuztaisa tā prezentācija un jāizdomā runājamais.. Gan jau tikšu galā - nav pirmā reize ar pīpi uz jumta.
Pēc sanāksmes uz brīdi atgriezos darbā. Tur, kā jau parasti, atkal dažādi pigori izpeld. Saistībā ar datu regulu epastu kriptēšana būs viena aizraujoša padarīšana.. Vēl izbrīnīja tas, ka daži nesaprot, ka privātpersona ir ne tikai vienkārši cilvēks, bet arī uzņēmums, bet nu labi..
Pēcpusdienā vēl viena sanāksme Raiņa bulvāra mājā. Nedaudz neērti bija, jo sapratu, ka neesmu gluži uz vienas lapas ar citiem. Slikti, ka boss iepriekš nebija pastāstījis, ka viņš par līdzīgu tematu jau ir bijis šajā mājā. Bet nu vismaz pati nedaudz gudrāka tapu.
Tā kā sanāksme beidzās diezgan ātri, vēl paguvu pievakarē šo to darbā nokopt. Vēl divas pilnas darba dienas palikušas šajā mazajā sastāvā un bez bosa. Vēl daudz kas ir jāpabeidz šajās dienās.
Jūtos nogurusi. Šīs piecas nedēļas ir pamatīgi iztukšojušas. Turklāt šobrīd vēl tā saaukstēšanās..
Vajag atpūtu.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 4:12 pm GMT.