smth
sakārtot, savest kārtībā... 
19th-Jun-2018 11:06 pm
0619

Darbā šodien darbs, darbs, darbs. Tiesa, kad paziņoja, ka nāk jaunekļi mazgāt logus, izmantojām abas ar Līgu iespēju un sakārtojām savus galdus, pārcilājām puķes, izmazgājām grīdu tur, kur apkopējas, diemžēl, ne tik bieži mazgā. Priecājos, ka uz galda man krietni atbrīvojās vieta, jo izmetu makulatūrā krienu kaudzi jau nevajadzīgu papīru. Būs vēl jāpārskata citi plaukti, lai saprastu, kas tiešām vēl var noderēt un ko var sūtīt pārstrādei. Ar Līgu pasmējos, ka pa vasaru mums laikam grāmatu plaukti jāpatīra - viss liekais, vecais, nederīgais jāizlidina, lai jaunajam ir vieta.
Šodien aizvedu savu auto uz servisu. It kā sūdzību nekādu nav, vien jānomaina eļļa un gaisa filtri, jāpasūta jaunas slotiņas, jāuzģērb iepriekšējās vissezonas riepas. Katru reizi ar nelielām bažām atdodu auto uz servisu, jo bail, ka atklāsies kāda lielāka vaina. Galu galā auto kalpo man jau 11,5 gadus. Labi kalpo. Godīgi kalpo. Lielas galvassāpes nav bijušas - vien vairākas reizes dažādu iemeslu dēļ stikli jāmaina bija, bet tā nav lielākā vaina. Es jau pati reizēm smejos, ka man auto ir kā kalkulators - tik vienkāršs, ka nekas daudz tur nevar salūzt. :) Tomēr pienāk laiks, kad arī kalkulatoriem ir nepieciešama lielāka palīdzība.. Jācer, ka viss būs labi, un ka nekas vairāk par to, ko minēju sarakstā, nebūs jādara/jālabo.
Pēc servisa iebraucām piemājas veikalā. Esmu kļuvusi par mūsu vietējā Latiņa fanu. Būtu tops, protams, būtu foršāk, bet labi ir arī ar Latiņu! Tik daudz pērļu atrodam tur! :) Arī šoreiz visu nepieciešamo nopirkām un kopā sagatavojām vakariņas. Man patīk šie vakari, kad abi kopā rosamies pa virtuvi. Daudz jokojam un smejamies, un vakariņu gatavošana ir ātrāka. :)
Un vēl.. Mēs atkal skatījāmies futbolu! It kā mēs abi neesam lieli futbola fani, bet..katru vakaru skatamies visas spēles, ko var noskatīties un jūtam līdzi! Priecājamies, ja mūsu atbalstītā komanda iesit vārtus, pārdzīvojam, ja neizdodas iesist vai iesit pretinieks. :) Ja godīgi, tad pati nedaudz brīnos par šo, jo tiešām nekad, nekad, nekad iepriekš tik centīgi neskatījos futbolu.. :D
This page was loaded Apr 19th 2024, 12:13 pm GMT.