smth
Vegan kūka un puķu iznīcinātājs 
25th-May-2018 11:44 pm

0525

Dienas prieks - Vegan bezglutēna kūka. Tāds spontāns pirkums. Vegānu grupā parādījās info, ka pusi tortes var iegādāties, un es nolēmu, ka šī diena varētu būt lieliska diena tortei. Pēdējā darba diena pirms komandējuma, pāris pēdējās naktis mājās.. Pašiem sev taču jāsagādā mazi svētki. Šokolādes torte ar amarena ķiršiem un kardamonu.. Tiešām bezbožna garšīga! :)
Darbā paguvu gandrīz visu. Tikai uzruna ir palikusi pusratā, bet to pirmdien tad jau no Ženēvas nomenedžēšu. Paskatījos jau arī papīrus, ar kuriem būs jādarbojas Ženēvā. Izskatās, ka būs diezgan pamatīgi jāiedziļinās. Temats nav pārāk tuvs un nedaudz sensitīvs, tomēr ceru, ka izdosies viss labi.

Dienas smieklīgākais notikums:

Pusas nedarbs

Vakar vakarā pārstādīju vienu no Ziemassvētku kaktusiem stabilā podā. Noliku uz palodzes tā, lai ne Trišai, ne Pušai nebūtu vēlmes pa podiem tusēt. No rīta viss kārtībā, bet..atnācu uz darbu un whatsappā saņēmu šo lielisko bildi. Pat neredzot to, kas notika un kā notika, skaidrs, ka šis nedarbs viennozīmīgi ir Pušas ķepu darbs. :D Viņa mums ir atbildīgā par puķu iznīcināšanu. Līdaksti lauza viņa, spatifilu nogulēja viņa, dracēnu gan abas apstrādāja (spēlējās ar tās lapām un zariem, nevis ēda), ziemassvētku kaktusu vakar nogāza viņa. Šodien orhidejas kārta. Nez, ko orhideja Pušai bija nodarījusi? Vakarā iestādīju atpakaļ puķi, ieliku papildus podā, lai grūtāk apgāzt. Nezinu, vai izdzīvos šo uzrukumu. Dikti jau gribētos, lai puķe saņemtos..
Darbā esot, protams, dusma uznāca par tornādo-kaķi, bet mājās, ieraugot to naivo purniņu, sapratu, ka nav jau variantu.. :D Mans liktenis mīlēt un ciest. :D

PusaTrisa

Bet vispār, ja tā padomā, tad šis nedarbs nav nekas traks. Citiem i tapetes, i aizkari tiek plēsti, kakā, čurā dažādās nepiemērotās vietās. Labāk lai puķes iznīcina, nekā māju (manuprāt).

Kas vēl šodien? Nedaudz ar skaudību skatos uz Ilzi ar Inetu. Viņas iet Kolka-Dubulti. Man šogad atkal nekā, jo jābrauc projām. Varbūt nākamgad tomēr beidzot izdosies vismaz daļu maršruta notiet. Ļoti gribētos.. Tagad vakarā sekoju līdzi Ilzes endomondo un turu cieši, cieši īkšķus. :)

Šovakar atkal daļu drēbju saliku veļenē, šo to jau izgludināju. Arī koferis beidot ir izvilkts un šis tas tajā ielikts. Nolēmu, ka šoreiz centīšos pieturēties pie programmas minimums. Lai gan, paskatoties laika prognozi, saprotu, ka jāpadomā arī par šo to siltāku, jo sola arī lietu un +20.. :)
Eh... ja godīgi, it kā jau ir forši atkal aizbraukt uz Ženēvu, tomēr.. mājās ir Ž.un māsiņas.. Atkal tik ilgs laiks tikai uz whatsapp vai viber. Laikam tas ir pats trakākais šajā komandējumā - palikt ar tādiem pussakariem un būt pietiekami ilgu laiku vienai. Kļūstu veca, gribas mājās, mīļajā gultā... :)))
Comments 
26th-May-2018 07:47 am
Piekrītu, ka var! :) Tikai vajag sevi kaut kā motivēt sevi to izdarīt. :)
26th-May-2018 06:30 pm
jāpaņem brīvdienas un jāiet:)
28th-May-2018 09:51 am
Ja pareizi sapratu -Baiba Ralle taisīs divdienu pārgājienu no Kolkas, tā kā ir iespēja paprovēt pa mierīgo
28th-May-2018 10:15 am
Ideja izklausās labi! Jāskatās, kuros datumā. :)
This page was loaded Mar 29th 2024, 1:18 pm GMT.