smth
Commenting To 
29th-Apr-2018 09:00 pm - ir labi būt mājās
0429

Atbraucu pie vecākiem. Ja godīgi, šī bija tā reize, kad atkal daļa no ceļa ir izkritusi no atmiņas. Daļu braucu pa otro krastu, bet kaut kā vairs nav tās īpašās sajūtas, kas kādreiz bija. Agrāk tas ceļš kaut kā vairāk apbūra, bet tagad jau laikam sāk iestāties ieradums.
Kārtējo reizi iestrēgu Depo. Nopirku visu nepieciešamo pavasara tīrīšanai vecāku mājā, paskatījos māsiņām pavadiņas un vēl vienu konteineri. 40 minūtes paskrēja tā, ka pat nepamanīju. Un pašu galveno, ko mamma lūdza, tā arī nenopirku.. palikām bez stiklu tīrītāja. :D Arī lauku veikalā tāda vairs nav - izpirkts. Būs vien rīt jābrauc uz pilsētu pakaļ. Bet varbūt arī labi, ka tā, varēs rīt visas gaļas nopirkt un būs miers.
Ja godīgi, ir labi būt mājās pie vecākiem. Man tik ļoti patīk, ka gan mājā, gan šeit, dzīvoklī, visos logos iespīd saule. Līdz ar to uz visām palodzēm puķes jūtas labi. Tām, kurām patīk lielā saule, tiek atvēlēta dienvidu palodze, bet mazākas saules mīļotāji pārcelti uz ziemeļrietumu palodzēm. Mamma šogad nolēma pavairot pelargonijas. Pagājušajā gadā atvedu vienu, kas visu vasaru dzīvoja uz balkona un ziedēja kā traka. arī tagad, dzīvojot uz dienvidu palodzes, tā ir sākusi kuplot un ziedēt. Šopavasar mamma daudz jauno stādiņu iestādīja, jo nolēma, ka ir pietiekami daudz vietu ap mājām, kur puķupodus ar pelargonijām var salikt. ;) Būs skaisti! :)
Un vēl..jau sāk pietrūkt abas māsiņas. Tomēr ļoti pieradusi esmu pie viņu abu klātbūtnes. :) Ak, jā! Šodien secinājām, ka Pušuks ir gramus 400 smagāka par Trišu. Tiesa, tas nekādi neietekmē kautiņu rezultātus. Triša joprojām tiek galā ar Pušiņu. :D
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 12:54 am GMT.