smth
slinkā svētdiena 
8th-Apr-2018 09:31 pm
0408


Saulīte spīd, ir silti (+18), bet es šodien visu dienu pa māju. Izgulējos (vēlu piecēlāmies, vēl arī diendusu nosnaudu), piekārtoju māju. Pie sevis nodomāju, ka beidzot sāku just divu kaķu klātbūtni - ja reizi nedēļā izbrauc ar putekļusūcēju, tad spalvu daudzums ir krietni pieaudzis, salīdzinot ar Dukša laikiem. Jāsāk biežāk ķemmēt abas un biežāk jāizvelk putekļu sūcējs. ;))
Ja par kaķiem, tad beidzot ir tā, ka varu uzslavēt viņas. Abas kārtīgi ēd un dzer, daudz arī guļ, viena otru arī iekausta, pārbaudot, kura ir stiprāka. ;) Vislielākais prieks ir par viņu apetīti, ja vairākas dienas viņas slinki knapi daļu no bļodiņas izēda, tad šodien līdz vakaram jau bija iztukšītis. ;)
Ar mammu šodien vakarā izpļāpājāmies. Viņai šobrīd ir palodzes dārzniecība-kastes, kastītes, bļodas.. Visur kaut ko baksta, lai būtu savi dēsti. Rīt plāno atklāt arī dārza sezonu, kaut ko paravēt, lapaa pagrābt. Eh..man arī gribas, bet pagaidām būs jāietur pauze.
Vēl daudz domāju par to, kā būs home office režīmā. Nē, nu gan jau ka viss būs labi, nav jau pirmā reize. Galvenais, lai pati jūtos labi.
Un vēl šodien atgriezos domās pie mammas stāstītā, ka arī Belova ir apglabāta. Tāpat kā vīru četri cilvēki atveduši zārku uz kapiem un aprakuši. Ja godīgi, kaut kā nedaudz baisi tas šķiet. No otras puses, viņi bija ienācēji - savulaik trijatā (vīrs, sieva un meita) atbraukuši no Maskavas un palikuši mūsu miestā. Nezinu, vai viņiem tādi īsteni draugi bija, drīzāk tā arī viss boja palicis - kaimiņi un bijušie kolēģi, bez ciešākām saiknēm. Bet nu tā faktiski pa kluso apbērēt... Nedaudz baisi. No otras puses Katjai diez ko viegli tas viss nebija. Laikam gads pagājis kā tēvs nomira, tagad - mamma.. Baisi.
Vēl šovakar daudz sarakstījamies ar Ajay - es viņam stāstīju par Latviju, viņš - par Indiju. Sasmaidījos par to, ka viņš aicināja kādeiz atbraukt uz Indiju. Var jau būt, ja kādreiz ceļojums mūs aizvedīs tajā virzienā, tad varēs viņu apciemot. ;) Bet vispār pašai neliels pārsteigums par to, ka Ajay ir vienīgais kursabiedrs no Ženēvas laikiem, ar kuru ir joprojām labs kontakts. ;) Forši! ;)
This page was loaded Mar 28th 2024, 11:24 am GMT.