smth
Commenting To 
17th-Mar-2018 10:30 pm - saulainā sestdiena

0317

Pārsteidzošā kārtā ļoti labi gulēju. Pie vecākiem tā ir laimes spēle - reizēm guļu ļoti labi, reizēm - ne pārāk. Šī bija tā reize, kad neskatotoies uz to, ka logā jau agri iespīdēja saule, izgulējos lieliski. :)Un forši ir pamosties ar pankūku smaržu. Mamma vienmēr brīvdienās cep pankūkas. :)
Paēdusi brokastis, nolēmu ātri piekārtot vecāku māju. Kamēr es grīdas izsūcu, segas izkratīju, mamma putekļus noslaucīja. Pasmējāmies, ka divatā krietni ātrāka ir mājas kārtošana. :)
Tuvojoties pusdienām tomēr ar tēti saņēmāmies aizbraukt uz pilsētu pakaļ gaļai. Forši, ka viņam ir pazīstama viena gaļas tirgotāja - viņa vienmēr labāko sameklē un iedod mums. Pilnām ķeselēm ar tēti braucām mājās. Svaigas gaļas pietiks krietnam laikam gan mums, gan viņiem. Pa ceļam ieskrēju arī Sātys veikalā. Neskatoties uz to, ka ir sestdiena, letes diezgan patukšas. Tas nedaudz pārsteidza. Šo to no gatavām gaļām paņēmu, lai gan vilšanās bija, ka nav ne galvassiera, ne aknu siera.. Toties ar mammu šo iztrūkumu ļoti labi kompensējām pašas - uztaisījām gan aknu pastēti, gan galertu. :) Vēl siltu visu sakrāmēju mašīnā un atvedu uz Rīgu. Būs mums gardi paštaisīti labumi.
Pa dienu arī palasīju žurnālus. Negribējās tos vest atpakaļ uz Rīgu, tāpēc ātri izlasīju to, kas pašai likās interesants. Būs tētim ar mammu pārītis Ilustrētās Zinātnes žurnālu.
Pa dienas vidu vēl arī pagulēju diendusu, jo ceļā vieglāk doties tad, ja tiešām esi svaigs kā gurķītis. :)
Visu dienu vakar smējos ar vecākiem par to, ka agrāk visu laiku teicu, ka jāizbrauc tā, lai vēl pa gaišumu var līdz mājām aizbraukt, savukārt tagad ir tā, ka galvenais, ka vēl gaišumā izbrauc. :D
Ja godīgi, man šobrīd ļoti patīk braukt pievakarē, kad saule iet uz rieta pusi. Jā, ir mirkļi, kad saule ļoti acīs spīd, bet tomēr ir tik labi, ka ir saule, nevis pelēks,pelēks, pelēks viss. Diena kļūst garāka, dabā pamazām sāk parādīties aizvien vairāk krāsu. Vēl jau ir auksti, tomēr, mašīnā sēžot, jau ir tik patīkami un skaisti! :)Šovakar tiešām bija smuks vakars braukšanai, un saule ļoti skaisti norietēja.
Lai cik labi nebūtu pie vecākiem, tomēr mājās ir labi. Kaķi bija priecīgi mani redzēt. :) Šķiet, ka arī viņi sākuši pieķerties mums. :) Un visu no laukiem atvesto maisu revīzīju abas izdarīja. Svaigās gaļas maisu knapi paguvu noslēpt - abas tik ziņkārīgas bija, tā vēlējās to maisu nolaizīt un pagrauzt! :D Arī pa citiem maisiem visu vakaru šiverēja - pārāk daudz jaunu smaržu un ziņkārība ir milzīga. ;)
Eh.. ātri paskrēja šī nedēļa. Labi, ka ir vēl rītdiena, kad varēs drēbes izmazgāt un atpūsties. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 6:37 am GMT.