smth
Es gribu, gribu, gribu, gribu, gribu! :D 
3rd-Mar-2018 09:51 pm
0303

Dienas notikums šodien, protams, biļešu iegāde uz Dziesmu un deju svētkiem. Pirms sākās lielais trakums plkst.11, nolēmu nopirkt biļetes uz baletu. Mhm! Kā tad! Jau no 10:30 viss gaidīšanas režīmā. Arī es iestājos virtuālajā rindā. Atcerējos to, ka biļešu iegāde uz iepriekšējiem Dziesmu un deju svētkiem beidzās sērīgi - biļešu servisā nevarēja tikt iekšā, kad tiki, tad, biļetes izvēloties, tev jau pasaka, ka kāds ir pasteidzies un nopircis to.. Beigās sanāca, ka ne uz vienu koncertu toreiz nenopirku biļetes.. Ja godīgi, redzot to, kas notiek, sapratu, ka arī šoreiz būs vairāk problēmu nekā prieka.
Lasīju twittertautu, sapratu, ka tādu gaidītāju kā es ir ļoti daudz.. Par laimi īsi pirms 14 es tomēr tiku pie vismaz viena koncertapmeklējuma - deju koncerta Arēnā. Gribējās jau arī stadiona koncertu redzēt, bet nekā - manu acu priekšā pēdējās biļetes tik izķertas. No otras puses, stadionā esot, savējos neredzēšu, bet ir liela iespēja viņus ieraudzīt tv, jo parasti jau viņi pa priekšu vien grozās. :)))
Ja no rīta, pirms vēl pirku biļetes, domāju, ka iziešu pastaigāt, jo aiz loga skaists, saulains un salīdzinoši silts laiks bija, tomēr pēcpusdienā sapratu, ka kaut kāds kašķis iekšā sēž. Paliku mājās, skatījos raidījumus, ko pa nedēļu nav sanācis noskatīties. Pagulēju (kas ir ļoti netipiski brīvdienas pēcpusdienai). Kad vakarā joka pēc pamērīju temperatūru, sapratu, kas par kašķi, kas par klepu moka mani.. Mazie 37 grādi padara cilvēku gurdenu un kašķīgu. Tiesa, tas man netraucēja Ž.palūgt saldējumu atvest. :) Divus notiesāju, abi nosmējām, ka muļķīgi tas nedaudz ir, bet nu.. ja ļoti gribas, tad taču var! :)
Par miegu runājot, secinu, ka Trišuks tiešām jauka ir, atkal pie manis bija klēpī iekundējusies. Tad vēlāk blakus iekārtojās un Pušiņa arī atvēlās. Abas viena otru nomazgāja un smuki sakrita gulēt. Foršas viņas ir. Vēl gan ne tik labi pazīstu viņas, tomēr ceru, ka mums būs labi biedri. Jautrību un dzīvelīgumu viņas ir atnesušas mājās. Tiesa, Duksis vēl pietrūkst. Šodien kādā mirklī pat uznāca puņķis un asara. Bet nu... Pieradīšu pie Pušiņas un Trišuka un būs labi viss.
Un, ja par gastronomisko... šodien secin';aju, ka man ārkārtīgi grašo ābolu-burkānu-apelsīnu sula. Es reti kad no krūzes sulas putiņas ar karotīti izkasu, bet šodien tāda diena pienāca.
Visādi citādi - ļoti rāma diena mājās.
Comments 
5th-Mar-2018 01:23 am
es gribēju nopirkt tik vienu vienīgu biļeti - uz deju koncertu...
saprotot, ka iespējams būs aplauziens ar īsto, lielo deju konci (bet nezaudējot cerību - turpināju mēģināt), pa lieliem lāgiem jau samierinājos ar Ģenerālmēģinājuma biļeti, ja nu kas, ja to vienu nesanāks dabūt...
jo tak bērns atlidos sen nesatikts - ar deju kopu, kurā danco - dejos tai pasākumā :) diemžēl šogad dalībniekiem biļetes neļauj iegdāt, pat vienu vienīgu nē (kādam , pašam tuvākajam tjip) - viņi drīkst tikai par brīvu uztāties, kamēr par viņu priekšnesumiem citi ļimonus pelnīs (jā tāda dusma man šovakar)...

nedabūju nevienu, pat uz ĢM nē... :(
5th-Mar-2018 10:10 am
Es jau megalaimīga jūtos ar to Arēnas koncertu. Nezinu, vēl, vai manējie būs šajā koncertā, bet vismaz kaut kas.
Bet nepatīkama sajūta, tas gan. Jau otro reizi pēc kārtas netiec klāt biļetēm.. Un, kad paskaties, ka daži jau tirgo ss par bargu naudu šīs biļetes, tad sirds aptekas.
This page was loaded Apr 18th 2024, 9:01 pm GMT.