smth
Jau 1.marts! 
1st-Mar-2018 08:30 pm
0301

Dienas prieks - Trišiņa! Ja vakar vakarā likās, ka ierāpšanās pie manis klēpī ir vienkārši ilgas, jo divus vakarus atnācu vēlu mājās, tad šovakar sapratu, ka Trišuks ir mans kaķis. Otro vakaru pēc kārtas iekundējas klēpī, kamēr skatos tv. Un ne tikai vienkārši iekundējas, bet ar purniņu baksta un rāda, ka vajag paglaudīt. Četras nedēļas viņas abas ir pie mums, un katru dienu arvien vairāk un vairāk viņas atveras. Viņas pierod pie mums, mēs pie viņām.
Šodien Ivaram vārda dienu. Piezvanīju, apsveicu. Viņiem tagad katru vakaru pirms skates ir mēģinājumi.Ļoti cer, ka būs atkal labāko grupā. Pārrunājām arī Ilvera brīvdienas. Ja būs tikai 8, 9 un 10, tad laidīšot pie mums, ja būs arī kāds 7, tad palikšot mājās un visu nedēļu varēs doties uz Zinoo centru, kur karjeras nedēļa. Nu, arī tā var motivēt bērnus. :)) Pie reizes arī izmetu ideju par braucienu uz PL. Atkal šo to kārojas iepirkt ilgākam laikam.
Bet vispār..šodien baisi nāk miegs. Nesaprotami. Jaunais Garmin skaitītājs pat rāda, ka guļu daudz un labi, tomēr miegs nāk... Un, ja nāk, tad jāguļ!
This page was loaded Apr 19th 2024, 3:08 am GMT.