smth
Commenting To 
25th-Feb-2018 10:21 pm - ārkārtīgi slinka svētdiena
0225

Jāatzīst, ka šī bija visslinkākā nedēļas nogale pēdējā mēneša laikā. Un svētdiena bija izcili slinka. Lasīju grāmatas. Pabeidzu "A House without mirrors". It kā bērnu grāmata, bet patiesībā ļoti noderīga arī pieaugušajiem. Par mums pašiem, par ģimenēm, par to, ko slēpjam un noklusējam, par to, ko pārdzīvojam, par sāpēm un prieku, par cerību. Negaidīti jauka!
Tā kā vairāki bija teikuši, ka "Simtgadnieks, kas izkāpa pa logu un pazuda" viņiem patika, nolēmu izlasīt arī šo grāmatu. Sākums liekas daudzsološs - pietiekami viegls un valoda ir gana raita.
Jāturpina laikam arī visu reģistrēt goodreads, jo tādā veidā visupirms varu saprast, ko citi par grāmatu saka, un atzīmēt, ko pati esmu izlasījusi.
Kaķi šodien diezgan daudz pie manis tusēja. Te viena atnāk pagulēt blakus, kamēr dīvāniņā lasu grāmatā, te otra atnāk. Lai arī sākumā Trišuks bija piesardzīgāks un laidās projām no rokām, tad šobrīd viņa, kad viņai ir mīļojamais garastāvoklis, tā mīļojas! Nevar dabūt prom. ;))) Atvērusies beidzot. Un vēl secinājām, ka Pušuks ir tas, kas pirmais visas jaunās lietas izmēģina, un tikai pēc tam Trišiņa nāk pārbaudīt. Pušuks (kā jau pofigists) ir mierīgāka, bet Triša ļoti pārdzīvo, kad kārtējo reizi māsu kaut kur pazaudē - staigā un ņaud un ņurd, sauc un sauc māsu. Bet Puša, kā jau pofigists, ļoti retu reizi atsaucas, tāpēc Trišai vairākas minūtes jāstaigā apkārt skumjai. :) Lai arī abas vēl uz vārdiem neatsaucas, labi ir tas, kas uz kis-kis vienmēr izlien no stūriem ārā. :) Jautrības mums netrūkst. :)
Un skumjais notikums olimpiādes noslēgums. Trīs nedēļas man bija ko skatīties, trīs nedēļas jutu līdzi. Tagad jāgaida divi gadi līdz vasaras olimpiādei un četri līdz ziemas... Eh..
Bet, ja runājam par sportistu rezultātiem, tad man jau šķiet, ka tomēr viņi visi ir malači. Jā, protams, vienmēr gribas medaļas. Jā, mūs izlutināja renes sporta veidu pārstāvji, bet ir jāsaprot, ka arī citās valstīs šie sporta veidi tiek attīstīti. Forši, ka ir vismaz šī viena bronza bobslejā. Un tie, kas šoreiz palika bez medaļām, manuprāt, nav nekādi tūristi, kā daudzi viņus apsaukā. Ja vari labāk, tad brauc pats, nevis citu par tūristu apsaukā.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 18th 2024, 6:23 am GMT.