smth
Kraftwerk 3D 
18th-Feb-2018 11:39 pm
0218

Koks ir izglābis mūs! Kaķus pa nakti guļamistabā nelaidām, un nekur citur nekas nav sačurāts! Pa koku vien dzīvo - gan dauzās, gan guļ. Un labi, ka ir parādījusies arī otrā kaste, jo tagad abām ir izvēle. Jācer, ka mazajam kaķim pazudīs stress un atkal būs labs kaķītis. Citādi pēdējās dienās teicu, ka Pušiņu Trišuks ir salauzis.
Kas vēl ir mainījies pa šīm divām nedēļām? Abas vairs nav tik tramīgas, neslēpjas tumšākajā istabas stūrī. :) Un nācis klāt arī tas, ka sāk pieprasīt uzmanību. Pienāk un ar ķepu ķeksē vai arī ar purniņu baksta, lai paglāsta, pabužina. Abas to ir sākušas praktizēt. Turklāt, ja viena redz, ka otru paijā, tad arī pirmā ir klāt un prasa savu mīļuma devu.
Bet vislielākais prieks bija tad, kad Pušucis atvēlās pie manis un dīvānā blakus iekārtojās. Uzcēlu sev virsū un viņa..iemiga! :)) Mans roku kaķis. :))
Un vēl par kaķiem runājot, atkal un atkal secinu, ka viņas abas ir ļoti atšķirīgas. Pušucim ir pilnīgi vienalga, ka esi vannas istabā - ja viņa iecerējusi kastes apmeklējumu, neviens viņu neatturēs, bet Triša iet uz otru kasti, negrib dalīties tik intīmā momentā ar cilvēku. :D
Ja ne par kaķiem, tad šodien absolūti mājas dienas. Atkal tv un olimpiāde. Šodien uznāca vājums gan man, gan mīļotajam - kritām kārdinājumā un uztapa kartupeļu pankūkas. Cik tās ir bezgala gardas!! Milzīgs paldies Sanitai par savulaik ierādīto variantu - piešaujot klāt burkānus un sīpolus ir pavisam cita garša! :)
Bet dienas vislielākais prieks - koncerts - Kraftwerk 3D šovs. Paldies, le_minga par šo iespēju pavadīt lielisku vakaru lieliskas mūzikas un šova skāvienos. :) Tā ir mana bērnības un agrās jaunības mūzika. Brālis mācījās vidusskolā, mūsmājās notika regulāri viņa klasesbiedru pasākumi un skanēja ļoti daudz un dažāda mūzika.Arī Kraftwerk.
Un divi mani visvisvis gabali noteikti ir šie:





Pēc koncerta tik daud lielisku emociju, tāda pacilātības sajūta, ka gribas smaidīt, smaidīt, smaidīt! :)
Vēlreiz paldies, Leo! Tu tiešām padarīji šo dienu ļoti īpašu! Un man bija patiess prieks būt šajā koncertā ar Tevi! :)
Comments 
20th-Feb-2018 10:36 pm
Jā - bija lielisks šovs - ar riktīgu savu smieklu devu (vienu brīdi man šķita tev smejamlēkme piemetās :D ) :D
Staigātāji gan, kā dzīvie miroņi planēja - izstieptām rokām, taustot ceļu :D
Ribas ilgi vēl vibrēja - aizmigt nudien sanāca tik ap rītu :)

Un noslēgumā "trīs" goda apļi uz Slāvu tilta miglā, kur izstieptu roku neredz - atbraucu mājās un vēlaizvien ķiķināju :D - skarī vakars - kas tas bija laukā, tā ar šobrīd nesaprotu - kaut kāds dabas fenomens ar miglu pie -7iem grādiem :D (bet bija forši pavizināties ar tevi - tagad zināšu, kurā kaktā tevi pēc balles jāizmet, ja nu kas :D )
21st-Feb-2018 08:35 am
Vakars tiešām bija lielisks! :)
Domāju, ka vajag atprečot manas dāvanu kartes un kaut kur atkal aiziet kopā! :)
21st-Feb-2018 10:22 pm
nu tak nejoko nu - netērē savus dārgumus, lai tik ar mani kurp aizietu ;)
Izmanto jamos uz pilnu klapi, lai savus sapņus realizētu ;)
-
a mums vēl būs, gan jau daudz - man nav citu lieliskāku sabutiļņiku, kā tu :D
This page was loaded Mar 29th 2024, 2:24 am GMT.