smth
par miltiem, kaušļu kaķiem un ģimeni 
15th-Feb-2018 09:37 pm
0215

Šodien ir ļoti savāda sajūta. Mēnesis bez Dukša, bet jau divas nedēļas ar māsiņām. Ja godīgi, tad pašai šķiet, ka Dukša jau sen nav.. Māsiņas mazpamazām sāk iekarot sirdi. Jā, rūpējos par viņām, jā pieskatu viņas, bet nav tās lielās mīlestības, kas bija pret Duksi. Bet gan jau ar laiku iemīlēšu arī šos mazos kaķus.
Darbā atkal rosība, jo šodien ir pēdējā darba diena ofisā. Agrāk bija tā, ka īsajā piektdienā centos daudz ko pabeigt, ko negribējās uz pirmdienu atstāt, bet tagad cenšos visu pabeigt jau ceturtdien, jo piektdienās, mājās strādājot, vairāk uzmanību veltu lielajiem gabaliem.
Tā kā šodien darbā bija arī Līga, pusdienās pierunāju viņu izmest lielāku loku, jo secināju, ka cukurs un baltie miltie mani padara miegainu. Nē, nu Pepes ceptais kekss bija ļoti gards, bet, ja kādu brīdi neēd neko bulciņveidīgu, tad sāc just, kā tas viss uz tevi iedarbojas. :)
Staigājot, aizklīdām līdz Siberikai. Sen neesmu tur bijusi, jo šķiet, ka ir ļoti daudz dažādu jaunu preču. Acis uz visām pusēm skrien, bet labi, ka man vajadzēja tikai vienu konkrētu lietu , un tādēļ arī roka nepaslīdēja. :)
Toties vakarā kārtējā saruna ar mammu. Tā forši, no sirds parunājām. Par kaķiem, ēšanu, veselību, par prieka rašanu utt. Ir dienas, kad negribas daudz runāt ar mammu, gribas savā sulā pavārīties, un ir dienas, kad varam tiešam ilgi pļāpāt - kad abām sakrīt vēlme papļāpāt. Šodien bija tieši šāda pļāpājamā diena. ;)
Un vēl šovakar secināju, ka man ļoti patīk vakari, kad abi sēžam un ēdam pamelo. Mums tas jau ir gandrīz vai rituāls, jo esam atklājuši ļoti labu metodi, kā atrast visgaršīgāko pamelo. :) Ja agrāk bija mandarīnu vakari, tad šogad mums viennozīmīgi ir pamelo ziema. ;)
Bet, ja par māsiņām, tad šodien jāatzīst, ka mums ir kaķi - kaušļi. Triša kož Pušai, dzenā viņu. Visu vakaru cīnījās. Pagaidām neizskatās, ka būtu pārāk ļauni, tomēr beigās jau sākām aizstāvēt Pušu, dzinām Trišu projām. Lai gan Puša jau arī nav nekāda nabadzīte, kad Triša viņu liek mierā, tad pati Puša mēģina pakacināt Trišu. Un, protams, tad Triša atkal metas ap kaklu Pušai un kož.
This page was loaded Apr 26th 2024, 5:35 am GMT.