smth
Gribu dzirdēt atsauksmes 
10th-Jan-2018 10:21 pm
Kāds jau redzējis "Pēdējā Ļeņina eglīte" iekš JRT?
Comments 
10th-Jan-2018 11:01 pm
Anonymous
jā. man vajag stāstu, te stāsta nebija.
bet var jau sēdēt un Ulža domātos simbolus meklēt.
11th-Jan-2018 08:34 am
Palasot recenzijas, nonācu līdz tādam pašam secinājumam.
10th-Jan-2018 11:11 pm
Anonymous
mana atsauksme. nīgrā pālī...

ir viena laba lieta. otrā puse pēc šī atteicās no teātru organizēšanas... pretgājiens varētu būt - vispār neiet nekur :d

es saprotu, ka Uldis, nenoliedzami gudrs cilvēks, šo sarīkoja, noskatījās vienu reizi, atzina par tīkamu - un aizgāja. bet kāpēc citiem tas jāskatās?

jāatzīst, latviešu skatītājs ir audzis; skanot bļag un zajebal, akustiski izklausījās, ka smejas mazākā puse (cik reižu esmu jums teicis, ka nav ne lielākas, ne mazākas puses, bet lielākā puse no jums to nesaprot). par pliko pakaļu gan kāda puse smējās. kaut kāda hihināšana bija par urīna pudeli. lielākoties bija klusums ar neizskaidrojamu hihi mazās devās. nē, ne jau tāpēc, ka visi apcerīgi iegrima Ļeņina uc dzīvju apcerēšanā. redzējāt to vienu izrādi, kur bija brīkšķi tumsā? a te mēs tāpat, tikai brīkšķi gaismā, turklāt vēl paskaidrojam, ka tas ir parkets. tātad viu izrādi brīkšķēja parkets - ko, pie vella, tas pateica?
---
vēl varu piebilst, ka es nesaprotu, kāpēc viņiem visiem pēdējā izrādes daļa bija jādejo svārkos ar pliku augšu (gan tikai puikām).
vēl varu piebilst, ka nesapratu lietuviešu sanitāru.
un vēl daudz ko varu piebilst, bet nedarīšu, jo es acīmredzami nesaprotu filozofiskas lugas.
This page was loaded Apr 27th 2024, 2:31 am GMT.