smth
Commenting To 
17th-Dec-2017 10:39 pm - īsta svētdiena
1217

Šodien man bija īsta svētdiena! Minimāla darbošanās un rosība. Sagatavoju ēst, skatījos seriālus un palasīju žurnālus. Attiecībā uz žurnāliem šobrīd ir ļoti liela pārdoma. Nē, nu skaidrs, mammai žurnālus abonēšu, jo tos lasa gan viņa, gan kaut ko tētis palasa, gan beigās es uz Rīgu atvedu, lai pēc tam aiznestu makulatūrā. Bet, ko darīt ar saviem žurnāliem, nezinu. It kā forši, ka tie nav jāpērk, bet atnāk paši. Jā, pāršķirstu tos, palasu, bet, ja godīgi, tad šobrīd attiecībā uz šiem trīs sieviešžurnāliem, man nav pārliecības par to, ka gadījumā, ja izdomāšu no tiem atteikties, man tie tiešām pietrūkst. Zinu gan, ka gribu RL beidzot atkal abonēt, jo lasu to regulāri. No vāka līdz vākam. Jo īpaši komandējumos. Pati vienmēr saku, ka RL man ir vienas dienas komandējuma žurnāls vai arī divu friziera apmeklējumu žurnāls. :D Turklāt, manupārt, vislielākais pluss ir tas, ka nav daudz bilžu, ir daudz burtu, turklāt lapa izkārtota ērtai lasīšanai. :)
Attiecībā uz seriāliem papētīju šodien, ka patiesībā ir diezgan daudzi, kurus vēlos noskatīties un divi, kurus jāpabeidz skatīties - Scandal un Vikings. Pēdējā laikā krietni vairāk skatījos tv, līdz ar to arī tādas garākas astes izveidojās...
Kad apnika tv un seriāli, papļāpāju ar tēti un mammu pa telefonu. Ja agrāk daudzas lietas, kas saistītas ar tēti, pārrunāju ar mammu, tad tagad mamma mani pasūta uz tēta telefonu. :D Pati par to dikti ķiķinu, jo joprojām neticas, ka viss tik labi ar tēta telefonu sanācis. :)
Vārdu sakot, dīkdienīga šī svētdiena bija, bet nav nekādu sirdsapziņas pārmetumu. Ir jāļauj reizēm sev arī paslinkot.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 16th 2024, 5:25 pm GMT.