smth
kad slinkumiņš palaidis vaļā 
2nd-Dec-2017 08:59 pm
1202

Šodien esmu ļoti labi pastrādājusi. Zinamā mērā. Nē, māja nav izberzta, drēbes nav izgludinātas. Bet... Beidzot esmu tikusi galā ar visām brauciena bildēm. Visi ieraksti par braucienu ir sakārtoti. Tagad vēl tika viss novembris vēl jāsakārto un būs miers.
Vispār jancīgi. Kādreiz, kad bija šādi ielaisti "gali", es vienmēr pukojos par to, vienmēr domāju, ka varbūt nevajag ņemties un vienkārši to visu atstāt kā ir. Ja nav, tad nav ko te cepināties un mēģināt visu savest kārtībā. Bet šodien, kārtojot šos pusotru mēnesi vecos ierakstus, izjutu pat zināmu baudu. No zināma attāluma dažas lietas kļūst spilgtākas, bet dažas - mazsvarīgākās, lai gan sākumā (toreiz) tā nelikās. Laikam tiešām esmu pārkāpusi to zināmo robežu, kad tiešām sāku saprast, ka rakstu sev, ka tieši man ir svarīgi piefiksēt kādas lietas, notikumus un sajūtas, ka negribas pazaudēt kādu dienu, negribas ļaut kādai dienai pazust "pelēkajā" ikdienā.
Lai arī reizēm ir ļoti grūti saņemties un uzrakstīt par konkrēto dienu šīs dienas vakarā, tomēr saprotu, ka arī nākamgad turpināšu šo "katru dienu pa bildei, katru dienai pa ierakstam". Pēc gadiem ir ko izvilkt, palasīt. :)
Vēl šodien zvanīju gan mammai, gan tētim. Smieklīgi jau, jo abi divi mājās bija, tomēr gribējās, lai tētim arī ir tas foršais prieks par to, ka viņam kāds zvana. :D
Mamma stāstīja, ka zvanījusi Ilveram, bet izdevies parunāt arī ar Ivaru. Visi viņi dikti aizņemti - Annai ar Ivaru mēģinājumi ir 3 reizes nedēļā, pašam Ilveram - 2 reizes, Santai - vienu. Labā ziņa, ka Santa savā vecumā ātri atceras kustības, tas nozīmē, ka aug vēl viens dejotājs. :))
Vēl ar mammu parunājām par tēta jubileju. Ivars šobrīd nevarējis skaidru atbildi pateikt, kad atbrauks - piektdien vai sestdien. Vajadzēs piezvanīt un pajautāt, ko viņi nolems, jo taisnība jau ir mammai - nav jēga divas dienas klāt galdus, ja būsim paši vien un varam tomēr savākties vienā konkrētā dienā. Piedāvāju mammai atvest saldo kliņģeri un viņa nopriecājās, jo tad viņai nebūs jālauž galva, ko pie kafijas piedāvāt. :)
Foršā ziņa no vecākiem bija tā, ka nākamreiz uz Rīgu varēsim paņemt kasti sīpolloku. Jau esot paaugušies. Pēc pagājušajām divām ziemām esam sapratuši, ka tas, ka visu ziemu ēdam savus sīpollokus ietekmē to, kā ēdam lokus pavasarī un vasarā. Agrāk alkatīgi kritām virsū ziemas sīpoliem virsū un arī vasarā gana daudz tos ēdam. Tagad, kad visu ziemu varam šķīt un ēst lokus, pavasarī jau krietni mierīgāk skatamies uz lokiem.
Vēl šodien noskatījos trīs dažādas filmas par strēlniekiem, divas filmas par VVF. Un vēl nedaudz palasīju.
Šī diena bija tikai mana. Ir forši.
This page was loaded Mar 29th 2024, 9:09 am GMT.